Lili Sandu spune cum i-a schimbat copilul dinamica în cuplu și ce impact a avut depresia post-natală asupra ei: „Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul. Nu mă mai recunoșteam, Silviu a simțit stările și…” / EXCLUSIV

.

Acum ceva timp, Lili Sandu ne povestea în paginile revistei VIVA! cum i-a schimbat copilul dinamica în cuplu. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea' trăiește o frumoasă poveste de iubire, de mai mulți ani, alături de iubitul ei, Silviu Țolu. Deși nu sunt căsătoriți, aceștia au împreună un băiețel minunat, pe nume Thomas Jay. Vedeta a fost, o perioadă, afectată de depresia post-natală și spune că partenerul ei i-a simțit atunci starea. Din fericire, Silviu a fost acolo să o ajute și să o sprijine în tot și au trecut împreună peste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Crezi în teoria conform căreia nimic nu este întâmplător și lucrurile se întâmplă când este momentul perfect? Chiar venirea pe lume a unui copil…

Da, cu siguranță cred în această teorie. Cu atât mai mult, cred că oamenii pe care-i întâlnim în viața noastră nu îi întâlnim întâmplător.

lili-sandu-1lili-sandu-1

Citește și: Cum arată Lili Sandu fără pic de machiaj, la 45 de ani: „Cred că secretul e, cu cât înaintezi în vârstă, să nu mai mănânci porțiile atât de mari și să mănânci mai puțin”. Ce i-a transmis Carmen Grebenișan

Citește și: Prin ce provocări a trecut Lili Sandu ca mamă, cu fiul ei, Thomas Jay: „Din greșeală, mi-am uitat copilul într-o scoică, pe mașină”

Citește și: Kate Middleton, ceartă aprigă cu prințul William. Motivul pentru care nu au reușit să ajungă la un numitor comun: „Prințesa nu poate suporta gândul că George ar ajunge să sufere din cauza asta'

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii'

Lili Sandu spune cum i-a schimbat copilul dinamica în cuplu și ce impact a avut depresia post-natală

Continuând ideea, de ce crezi că până acum nu s-a întâmplat? Nu ți-ai dorit tu sau crezi că nu erai lângă bărbatul potrivit pentru a fi tatăl copilului tău?

Cred că pur și simplu nu a fost să fie, nu pot să găsesc un răspuns.

Cum s-a schimbat viața ta, viața voastră de cuplu, de când s-a născut Thomas?

Se schimbă mult, mai ales în primul an de maternitate. Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul deoarece în fiecare zi se întâmplă câte ceva legat de copil. Nu mai ești atât de fresh, atât de doritoare să ieși la o întâlnire. Lucrurile se rezolvă ușor, ușor, trebuie timp și înțelegere din partea partenerului. Acum, abia așteptăm să lăsăm copilul la bunici pentru a fugi la un date.

Ai luptat și tu, din păcate, cu depresia postnatală. Din experiența ta, ce le sfătuiești pe mămicile aflate în aceeași situație? Pe tine ce te-a ajutat cel mai mult să depășești acea perioadă?

Eu nu am fost diagnosticată, am vorbit despre faptul că mi-a fost foarte greu, dar probabil venea pe fondul unei epuizări fizice și psihice. Nu mă mai recunoșteam, era o trecere spre viața de mamă și a durat până să mă obișnuiesc și să intru în acest statut. Am început să alerg în aer liber, îmi luam timp doar pentru mine, apoi vorbeam deschis cu oamenii din comunitatea mea și cu familia. E importantă susținerea familiei și să creadă că se întâmplă ceva cu tine, dar faptul că recunoști și simți că ai iubire și susținere din partea altora te ajută să mergi mai departe.

„Sunt genul de mamă panicată'

A afectat depresia postnatală și relația ta cu Silviu? Ești genul de mamă control freak simți nevoia să fii permanent alături de puiul tău?

Am simțit asta, au fost niște ciudățenii: uneori, voiam timp pentru mine, dar nu îmi puteam lăsa copilul din brațe. M-a răvășit această perioadă. Sunt genul de mamă panicată: dacă face febră și trece peste 38.5, e grav. Altfel, sunt destul de cool cu Thomas, nu sunt nici foarte restrictivă, dar nici permisivă. Cu siguranță, Silviu a simțit stările, m-a ajutat că a fost acolo pentru mine.

Ce-ți lipsește cel mai mult din viața de dinainte de a deveni mamă? Sunt momente în care îți dorești să evadezi, să fii doar tu cu tine?

Îmi lipsește somnul. Nu am crezut că o să spun asta! (zâmbește) Mi-aș dori să dorm mult mai mult. Thomas tot se trezește peste noapte, are minimum două-trei treziri. Îmi lipsește lejeritatea de a-mi lua un bilet de avion și de a pleca undeva, oriunde. A fost o perioadă frumoasă și, chiar dacă mă simt împlinită, și perioada de dinainte de a fi mamă a fost una încărcată cu aventuri.

Este Silviu un tată bun? De fapt, întreb altfel: îl simți ca fiind cel mai bun tată pe care îl putea avea fiul tău?

Cu siguranță este cel mai bun tată pe care-l putea avea fiul meu. Mă completează foarte mult în zona de parenting, când simt că nu mai știu ce să fac, este foarte calm și așezat, și-mi povestește ce a ascultat într-un podcast. Și vedem ce concluzii putem trage. Este tatăl pe care nici dacă-l visam nu putea fi atât de bun cum este el.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton