Liliana Ruse s-a mutat la Digi24, la două luni după ce și-a dat demisia de la România TV: "No more șomaj"

 Dumba Gabriela
.

Jurnalista Liliana Ruse anunță o colaborare cu Digi24, la două luni după ce a demisionat de la România TV. Liliana Ruse a anunțat, în seara zilei de 15 iunie, că emisiunea pe care tocmai o prezentate a fost ultima la România TV, fără a dezvălui motivele care au stat în spatele plecării ei de aici, după 12 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Liliana Ruse s-a mutat la Digi24, la două luni după ce și-a dat demisia de la România TV. Cu experiență de 22 de ani în presă, inclusiv la agenții și publicații precum Mediafax, Adevărul, Gândul, Liliana Ruse lucra la România TV încă de la înființarea postului, în 2011.

104001088_3915743835166927_2246745779439140687_n104001088_3915743835166927_2246745779439140687_n

Liliana Ruse s-a mutat la Digi24, la două luni după ce și-a dat demisia de la România TV

Liliana Ruse a anunțat, pe Facebook, că se alătură echipei Digi 24, la două luni de la demisia de la România TV.

„Și pe urmă s-a întâmplat asta. No more șomaj! Revin cu detalii. Stay tuned', scrie Liliana Ruse pe Facebook, alături de o imagine în care apare în redacția Digi24.

Liliana Ruse anunțase pe 15 iunie, la finalul emisiunii sale de la România TV, că va părăsi postul la care fusese angajată încă de la lansare, în 2011.

„Este ultima mea emisiune la România TV. Vreau să vă mulțumesc tuturor că m-ați ajutat să fac o emisiune bună, vreau să le mulțumesc colegilor mei, tuturor colegilor, în special producătorilor acestei emisiuni, Cristina Gheorghe, Bogdan Moisoiu și nu în ultimul rând, Valentin Pârvu. Înainte să devin foarte, foarte emoționată, o să vă spun să rămâneți cu bine și mai ales să rămâneți cu România TV', a spus, vizibil emoționată, Liliana Ruse.

La momentul demisiei de la România TV, aceasta anunţa că nu are niciun plan de viitor. „N-am cuvinte înţelepte şi nici vreun plan de viitor. E un drum care s-a terminat. Ne vedem p-aici (pe Facebook – n.r.), până la noi evoluţii. Cheers!', scria atunci Lili Ruse pe pagina sa de Facebook.

Citește și:Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei: „Habar nu are despre ce vorbește…'

Citește și:Cum arată fosta soție a lui Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Seamănă izbitor cu Ema Oprișan

Citește și:Schimbări la Insula iubirii, sezonul 7. Când se va difuza emisiunea de la Antena 1

Alți doi jurnaliști, pe lângă Liliana Ruse, s-au mutat la Digi 24

Trei mutări importante la Digi24. Nume noi s-au alăturat postului de ştiri. Este vorba despre jurnalista Liliana Ruse, fostă realizatoare la Romania TV, Cristi Citre, venit de la Euronews, care a mai colaborat în trecut cu Digi24, şi omul radio Valentin Chisoceanu.

Cristi Citre a scris simplu: „Un nou proiect. În curând, la Digi24'.

Jurnalistul Cristi Citre nu este la prima experienţă cu Digi24. El a mai colaborat cu televiziunea de ştiri până în 2014, când a fost concediat de la post pentru postări critice la adresa premierului de atunci Victor Ponta. 

De atunci, Cristi Citre a mai colaborat la National TV, G4Media, Profit.ro, Europa FM şi, cel mai recent, la Euronews. Citre a fost în echipa Euronews, cel mai nou post de ştiri, lansat în mai 2022. 

Valentin Chisoceanu are o lungă experienţă pe zona de radio. A îceput în 2006, ca editor prezentator la postul public de radio, apoi a trecut pe la Europa FM şi Digi FM.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton