Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu Alex Velea, deși spune că este „oricând gata” să se împace cu el

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu un an, Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au fost implicați într-un scandal de proporții și au întrerupt colaborarea muzicală, deși se comportau ca o familie. Totuși, cei doi tineri și-au arătat dechiderea de a se împăca cu cel care le-a fost mentor, susținând recent că au făcut și primii pași în acest sens. La scurt timp, însă, Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Alex Velea, dând de înțeles că nu mai speră la o împăcare cu iubitul Antoniei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh a ocupat paginile ziarelor vreme îndelungată. La sfârșitul lunii septembrie, cei doi tineri susțineau tare și răspicat că au îngropat securea războiului și că speră la o împăcare cu celebrul artist. La acea vreme, aceștia făcuseră primii pași spre refacerea prieteniei cu cel care le-a fost mentor, în ciuda acuzațiilor grave și vorbelor dure pe care și le-au adresat reciproc. La rândul lui, Mario Fresh a postat recent un mesaj pentru iubitul Antoniei, mulțumindu-i pentru contribuția pe care a avut-o în formarea lui ca artist.

lin9lin9

Deși toate semnele indicau o posibilă împăcare între Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh, se pare că relația acestora nu s-a îmbunătățit. Ba mai mult, Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu chipul mentorului său, imaginile fiind făcute publice pe rețelele de socializare.

Citește și: „Chiar că-i pericol…”. Lino Golden a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un tramvai. Care este starea artistului

Citește și: „Sunt îngrijorat, era în Salvare”. Lino Golden este implicat într-un accident rutier grav, în București! Mașina artistului s-a ciocnit cu un tramvai

Citește și: Nicu Covaci a rămas fără pensie, la 75 de ani: „Sunt umilit, deși am adus țării acesteia milioane”

Citește și: Adina Postelnicu a făcut operație de micșorare a sânilor, la 44 de ani: „Sper să scap de aceste dureri de spate pe care le am de la 15 ani”

Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu Alex Velea

Pe contul de Instagram, Lino Golden a postat mai multe imagini dintr-un studio de tatuaje. Se pare că intepretul piesei „Panamera' și-a acoperit tuatuajul cu chipul lui Alex Velea, care se afla pe brațul drept. Imediat după conflictul cu mentorul său, tânărul spunea că ia în calcul să-și șteargă tatuajul respectiv.

„Nu vreau să te mint, nu știu dacă o să îl păstrez mereu pentru că au fost foarte multe vorbe nasoale aruncate și nu știu de ce să îl mai țin pe omul acesta care își bagă își scoate, încă îmi pune contre când noi ne-am oprit demult. Adică, sunt sincer!(…)

Mi-aș fi dorit să nu fi existat conflictul asta, dar înseamnă că așa a vrut Dumnezeu. Eu am ajuns la nivelul la care să îmi dau seama că nimic nu e întâmplător. Asta a fost să fie, tocmai pentru că nu a fost ceva care s-a creat în ani, a fost o chestie care s-a întâmplat dintr-o dată și înseamnă că conexiunea noastră nu a fost așa mare de fapt. Oamenii din România nu înțeleg faza asta, e un subiect fumat', a spus Lino Golden, în urmă cu un an, la podcastul „Fiță cu Adiță'.

Lino Golden era gata să se împace cu Alex Velea

În urmă cu câteva luni, Lino Golden afirma că își dorește să se împace cu Alex Velea și făcuse primii pași în acest sens. Cu toate acestea, se pare că relația lor nu a suferit îmbunătățiri, iar iubitul Antoniei nu a făcut nicio declarație referitoare la acest subiect.

„Am îngropat securea războiului de mult, sper să o îngroape și el în curând. Eu sunt oricând gata să mă împac și să fim din nou prieteni! Am făcut un prim pas și eu, și Mario, oricând este gata să treacă peste, vom fii aici să fim prieteni din nou.

Tot timpul, dacă un om greșește, niciodată nu trebuie să lase persoana mai mică să își ceară scuze, nu, eu merg bazat pe respect, nu pe vârstă și pe chestii de genul, care n-au niciun sens în etică, moralitate și principii. Este irelevant care este mai mare sau mai mic atunci când a greșit cineva’, a susținut Lino Golden.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton