Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie, după un an de relație: „Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu”. Cum arată inelul de logodnă

 Ifrim Georgiana
.

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie, în urmă cu o zi, după mai bine de un an de când formează un cuplu. Artistul a pregătit un moment special pentru Alexandra, care cu greu și-a putut stăpâni lacrimile, atunci când partenerul ei a îngenuncheat și i-a adresat marea întrebare. Întreaga scenă a fost filmată și publicată pe rețelele de socializare. Iată ce declarație de dragoste i-a făcut Lino Golden logodnicei lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lino Golden, 26 de ani, este un artist în plină ascensiune și formează un cuplu, de mai bine de un an, cu Alexandra. De mai multă vreme, artistul și-a exprimat intenția de a o duce la altar pe iubita lui, chiar dacă povestea de dragoste s-a înfiripat recent. În descrierea unei fotografii cu partenera lui, postată lunile trecute, Lino Golden a scris mesajul „O să te iau de nevastă'. Ei bine, se pare că s-a ținut de cuvând, căci seara trecută, cântărețul i-a adresat marea întrebare iubitei lui.

317063237_193197343244537_1644189301286416797_n317063237_193197343244537_1644189301286416797_n

Citește și: Lino Golden a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Simțeam că nu am făcut prea bine. Îmi pare rău că…”

Citește și: Lino Golden și-a acoperit tatuajul cu Alex Velea, deși spune că este „oricând gata' să se împace cu el

Citește și: „Nu îmi este rușine să recunosc. Am vândut haine la portbagaj…'. Ce a făcut Liviu Vârciu pentru bani, înainte de a deveni celebru

Citește și: Ce pregătește Adrian Enache la 37 de ani de la debutul în rock. Fiica lui revine pe scenă, la o lună după ce a născut: „Diana a început repetițiile cu Maria în brațe”/ EXCLUSIV

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie

Pe 5 octombrie, Lino Golden a împlinit 26 de ani, însă a organizat petrecerea aniversară aseară. Înconjurat de prieteni și apropiați, artistul și-a cerut iubita în căsătorie, un moment pe care l-a planificat de ceva vreme. Aflați pe ringul de dans, cântărețul s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare Alexandrei, care cu greu și-a stăpânit lacrimile. În mediul online, cei doi au publicat mai multe fotografii din timpul momentului emoționant, dar și cu prețioasa bijuterie.

Romantic din fire, Lino Golden i-a adresat partenerei lui o adevărată declarație de dragoste, de față cu toți invitații, iar Alexandra s-a arătat surprinsă și vizibil emoționată de ceea ce i s-a pregătit.

„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?', este o parte din declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Lino Golden iubitei sale.

Lino Golden și logodnica lui s-au mutat împreună

Deși relația dintre Lino Golden și logodnica lui, Alexandra, s-a înfiripat recent, cei doi s-au mutat deja împreună și au planuri serioare de viitor. Artistul și-a exprimat intenția de a o cere în căsătorie pe tânără de ceva vreme și a reușit s-o surprindă la petrecerea lui aniversară.

„Da, ea este aleasa. Ea e cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o și nu cred că mai există nici o femeie ca ea, pentru mine. Sută la sută o să se întâmple multe chestii de viitor în acest cuplu', spunea Lino Golden, la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton