Lino Golden și logodnica lui au început pregătirile pentru nuntă. Ce ținută va purta Delia: „Îmi doresc să fiu o mireasă diferită. Rochie scurtă...”

.

Lino Golden și logodnica lui, Delia, au început pregătirile pentru nuntă, la câteva luni după cererea în căsătorie. Și-ar dori ca evenimentul să aibă loc anul acesta, însă nu au stabilit o dată oficială. Cert este că viitoarea mireasă are proiecții cu privire la ziua cea mare și se imaginează într-o rochie atipică, scurtă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


În toamna anului trecut, Lino Golden a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, după un an de relație. Evenimentul a avut loc la aniversarea de 26 de ani a artistului, iar Delia a izbucnit în lacrimi când i s-a pus inelul pe deget. Cei doi și-au testat apoi relația în emisiunea „Power Couple’, prezentată de Dani Oțil la Antena 1, și au demonstrat că formează un cuplu invincibil. Locuiesc împreună de ceva timp și au un cățel, pe nume Snow, iar acum se pregătesc de nuntă. Detaliile evenimentului le-au dezvăluit de curând și am aflat ce rochie va purta viitoare mireasă.


Citește și: Cine este Delia de la Power Couple. Lino Golden a cerut-o în căsătorie anul trecut

Citește și: Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie, după un an de relație: „Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu’. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: „Cu greu ne-am dezlipit unul de celălalt. Eu am zburat spre casă și el…'. De ce au fost nevoiți Andreea Bălan și Victor Cornea să se separe pentru o perioadă


Citește și: Este lege: hărțuirea online și cea telefonică vor fi pedepsite ca agresiunea fizică! Se poate obține ordin de protecție

Lino Golden și logodnica lui se pregătesc de nuntă

Lino Golden și logodnica lui, Delia, au făcut primele declarații despre nuntă, într-un interviu pentru unica.ro. Vor ca evenimentul să aibă loc anul acesta, dar nu au stabilit o dată oficială, fiindcă sunt în faza de pregătiri. Logodnica artistului se imaginează într-o rochie de mireasă atipică, de tip balerină, pe care ar accesoriza-o cu cizme înalte.


„Așa ne-am dori, să fie anul ăsta, dar nu am stabilit încă o dată’, a spus Delia.

„Nu am stabilit încă nimic. Când o să postăm despre acest lucru, o să fie ceva oficial. Momentan ne facem planurile’, a completat Lino Golden.

„Am idee despre cum îmi doresc să fiu mireasă, doar că îmi doresc să fiu o mireasă mai diferită. Visez o rochie scurtă, așa ca de balerină, cu niște cizme înalte, cu bijuterii, vreau să fiu puțin mai atipică ca mireasă’, a mai spus tânăra.


Cum s-a schimbat relația dintre Lino Golden și Delia, după „Power Couple’

Se pare că experiența „Power Couple’ a fost benefică pentru relația dintre Lino Golden și Delia, dat fiind că au început pregătirile de nuntă. Artistul e mândru de parcursul iubitei lui, mai ales că nu avea experiență anterioară în lumea televiziunii, și a înțeles ce provocare a însemnat pentru ea.

„Am descoperit că eu conduc relația asta de fapt când vine vorba de presiune și chestii la înălțime, cu apă, cu insecte, chestii mai periculoase. Dar pot să spun că el are ultimul cuvânt’, a spus Delia.


„Mi-a fost greu să pun pe umerii ei toată presiunea de a fi la televizor ca o persoană care nu a fost la televizor niciodată. Eu obișnuit toată viața mea să fiu în public era ceva normal, dar ea…Adică m-am pus în locul ei, să vină la mine partenerul de viață să-mi zică: mâine vrei să plecăm la o emisiune care ține o lună și e filmată nonstop? Ce ai zice? Și am fost mândru de ea’, a adăugat artistul.

„Mi-a fost greu să accept faptul că este destul de critic, însă are o critică constructivă, dar mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu asta. La el cel mai mult îmi place că este foarte atent la mine, adică ține cont de fiecare detaliu pe care i-l spun’, a completat iubita lui.

Sursa foto: Facebook