Livian Pop de la Puterea Dragostei a aflat că Nelson Mondialul și Liana nu sunt părinții lui biologici, înainte de nuntă: „Nu vor să îmi spună cine sunt cei adevărați”

.

Livian Pop de la Puterea Dragostei a aflat că Nelson Mondialul și Liana nu sunt părinții lui biologici, înainte de nuntă. Fostul concurent a trăit un șoc, acum câțiva ani, înainte să se însoare cu aleasa inimii lui, Alexandra. Acestuia i s-a spus că, de fapt, părinții lui adevărați sunt alții decât Nelson Mondialul și partenera lui, Liana. Tânărul vrea acum să-i cunoască și le-a transmis un mesaj.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Livian de la Puterea Dragostei e cunoscut drept fiul lui Nelson Mondialul. Ceea ce multă lume nu știe este însă faptul că bărbatul nu este, de fapt, tatăl lui biologic. Tânărul a trecut prin clipe grele pe vremea când era concurent în show-ul de la Kanal D, unde a format un cuplu cu Bianc Comănici.

Livian Pop a aflat în urmă cu câțiva ani că Nelson Mondialul și Liana nu sunt părinții lui biologici. Tânărul s-a căsătorit în weekend-ul care a trecut (14-15 septembrie) cu aleasa inimii lui, Alexandra, și și-ar fi dorit ca și familia lui adevărată să-i fie alături. Din păcate, însă, nu s-a întâmplat…


Citește și: Livian Pop de la „Puterea Dragostei’ a devenit tată pentru prima dată. Imagine emoționantă cu băiețelul său: „Un sentiment de nedescris’

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Livian de la Puterea Dragostei. În ce ipostază tandră s-au fotografiat

Citește și: Ozana Barabancea a fost înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă a ei: „Pe el l-am iertat, pe ea nu cred. Putea să se ducă în orice altă parte'

Citește și: De ce și-a mutat Pepe fiicele la altă școală și cu ce se ocupă Rosa și Maria acum: „Amândouă fac sport de performanță. La Campionatele Naționale a obținut locul…’. Ce spune artistul despre al patrulea copil / EXCLUSIV


Livian Pop de la Puterea Dragostei a aflat că Nelson Mondialul și Liana nu sunt părinții lui biologici, înainte de nuntă

Așadar, Livian Pop a aflat deja când era bărbat în toată firea că a fost adoptat de mic de Nelson Mondialul și Liana. La scurt timp, el a mărturisit public că-și dorește să-și cunoască familia biologică și a făcut un apel public, chiar în emisiunea Puterea dragostei, ce era difuzată la Kanal D.


Nelson Mondialul a fost primul care a vorbit despre părinții adevărați ai lui Livian Pop. Deși fanii nu l-au luat tocmai în serios, ulterior, tânărul a susținut că Nelson Mondialul nu glumea și că, într-adevăr, ar fi fost părăsit de familia lui biologică.

Acum patru ani, în 2020, un domn în vârstă de 66 de ani susținea pe o rețea de socializare că el este tatăl biologic al lui Livian Pop. Bărbatul din Satu Marea spunea atunci că numele pe care i l-ar fi dat tânărului la naștere ar fi fost, de fapt, Lagarder. Ulterior, el a dezvăluit și motivul pentru care l-ar fi vândut în Cluj-Napoca, imediat după ce împlinise 4 ani.


„Stimați urmăritori și susținători ai lui Livian, nu pot să mai țin secret!

1. Nu îl cheamă Livian, ci Lagarder. 2. Este băiatul meu și l-am crescut până la patru ani, soția nu avea piept și i-am dat să sugă cam un an. L-am înțărcat și i-am dat cu biberonul.

Când am văzut că slăbește pe zi ce trece, l-am vândut în Cluj unui țapinar care tăia lemn. „E de vânzare?’, m-a întrebat. „Da’, răspund. „Dar cum te cheamă? Să știu și eu că tare finuț ești’. „Îmi zice Bocciul. Tot Clujul mă știe că doar sparg lemne. Mi-am dat seama că averea lui era nimic. L-am dăruit gratis.


Iertați-mă, oameni buni. Vreau băiatul înapoi, dar fără Bianca, pentru că l-a nenorocit cu băutura. Doamna Mantea, din suflet vă rog să îl bucurați pe Lagarder, fiul meu. Sunt aici și mai aștept o zi să vină acasă’, a scris, în 2020, un bărbat care susținea că este tatăl biologic al lui Livian Pop de la Puterea dragostei, scrie Fanatik.


Livian Pop vrea să-și cunoască părinții biologici: „Nu sunt supărat pe voi!’

După ce a aflat că a fost adoptat, Livian Pop a fost destul de supărat, dar totodată recunoscător de faptul că Nelson Mondialul și Liana l-au crescut cu atâta grijă. Aceștia din urmă nu au vrut însă să-i spună cine sunt părinții lui reali, fapt pentru care el a făcut un apel public, sperând să-i cunoască într-o zi.

„Problema este că nu vor să îmi spună cine sunt părinții mei adevărați. Oare voi putea să mă întâlnesc vreodată cu părinții mei adevărați? Dacă vedeți acest mesaj, fără să vă fie rușine, fără să vă fie teamă, vă rog frumos, contactați-mă.


Chiar dacă m-ați abandonat, m-ați lăsat, ce ați făcut. Vă înțeleg, ați avut probleme. Vreau să vă cunosc! Vă spun sincer. Nu sunt supărat pe voi!’, a scris Livian Popa pe internet, în februarie 2020.

Sursă foto: Instagram