Livian Pop de la „Puterea Dragostei” a devenit tată pentru prima dată. Imagine emoționantă cu băiețelul său: „Un sentiment de nedescris”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva ore, Livian Pop de la „Puterea Dragostei' a anunțat că a devenit tată pentru prima oară. Pe rețelele de socializare, fiul lui Nelson Mondialu a publicat și prima imagine cu băiețelul său, alături de un mesaj extrem de emoționant. Iată fotografia cu care a luat pe toată lumea prin surprindere!

CITEȘTE REVSTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În luna septembrie a anului trecut, Livian Pop de la „Puterea Dragostei' s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Alexandra Dumitru. Cei doi au optat pentru o ceremonie restrânsă și au publicat, la acea vreme, câteva imagini de la cununia civilă. În urmă cu câteva ore, aceștia au devenit părinți pentru prima dată și au făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

li11li11

Vestea că Livian Pop a devenit tată i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a fost destul de discret în legătură cu lui povestea de dragoste. Deși s-a tot speculat că urmează să devină tată, fiul lui Nelson Mondialu a păstrat discreția totală cu privire la acest subiect.

Citește și: Livian Pop de la Puterea dragostei s-a căsătorit: „O nouă etapă…”

Citește și: Ligi de la Puterea Dragostei spune tot despre relația cu Livian Pop: „Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca”

Citește și: Ce probleme a avut Alina Laufer cu gemenii, în ultimele luni: „Cei mici au fost destul de…'. Care este acum starea de sănătate a micuților

Citește și: Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, se căsătorește a doua oară: „A fost totul foarte spontan…”. Avocata face pasul cel mare după două luni de relație

Livian Pop de la „Puterea Dragostei' a devenit tată

Marți, 18 aprilie 2023, Livian Pop a devenit tată pentru prima oară. Pe rețelele de socializare, fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a postat prima imagine cu băiețelul lui, în dreptul căreia a scris câteva cuvinte emoționante. Deocamdată, Livian Pop nu a dezvăluit numele fiului său.

„Sufletul imi făcea poza mie și inimii mele.. un sentiment.. de nedescris! Va iubește tata! Și vouă.. sărbători pline de bucurii și liniște in suflet prieteni! Sănătate la tot ce iubiți', a scris Livian în dreptul imaginii cu copilul său.

La rândul ei, proaspăta mămică a lăsat un comentariu la fotografia respectivă: „Nu știu cum arată fericirea pentru unii dintre voi, dar pot spune cum arată fericirea în ochii mei. Vă iubesc cum nu am crezut vreodată că se poate iubii. Băieții mei frumoși, vă ador'.

Livian Pop și Alexandra Dumitru s-au căsătorit în secret

Livian Pop a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la emisiunea „Puterea Dragostei'. Acesta a format un cuplu cu Bianca Comănici, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat la scurt timp după show-ul matrimonial. Ulterior, fiul lui Nelson Mondialu și-a găsit liniștea în brațele Alexandrei Dumitru, cu care s-a căsătorit civil în luna septembrie a anului trecut.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei' nu a fpcut niciun anunț despre căsătorie, ci doar a făcut publice câteva fotografii din ziua cea mare.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să încep o nouă etapă a vieții și un nou drum drept și minunat alături de familie și credință. O nouă etapă în familie!',  a transmis Livian Pop.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton