Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, au ales numele fiicei lor: „Nu știu dacă sunt pregătit”

.

În aproximativ o lună, Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, vor deveni părinții unei fetițe. Recent, artistul a făcut câteva declarații despre emoțiile care îi încearcă înainte de venirea pe lume a primului său copil și a dezvăluit numele ales. De altfel, cântărețul spune că i-ar plăcea să asiste la naștere, însă nu crede că sistemul birocratic din România i-ar permite acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Liviu Teodorescu și Iulia Iacob a început în urmă cu mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, alături de familie și prietenii apropiați. La începutul lunii martie, cântărețul a anunțat că va deveni tată pentru prima oară și a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj extrem de emoționant. Pentru a-i da vestea cea mare, soția lui i-a scris un bilețel, iar într-o cutie a pus o pereche de adidași pentru copii.


Liviu Teodorescu și aleasa inimii lui urmează să devină părinți în luna iulie. Artistul a precizat că el și Iulia Iacob sunt destul de relaxați cu privire la momentul nașterii, în ciuda avertismentelor, spuse în glumă, de apropiații lor.

Citește și: Cum o protejează Liviu Teodorescu pe soția sa de când este însărcinată: „Iulia poartă tot greul în perioada asta. Nu am decât să…'


Citește și: Liviu Teodorescu va deveni tată pentru prima oară: „Sunt cel mai fericit'. Cum l-a anunțat soția lui că e însărcinată

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Ștefan Nistor: „Simți că ți se dă o a doua șansă’

Citește și: Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Antonia: „Eu n-am avut norocul ei. Sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că…’


Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia Iacob, au ales numele fiicei lor

Recent, Liviu Teodorescu a divulgat numele pe care el și soția lui l-au ales pentru fetița nenăscută. Micuța va purta numele Ecaterina, de la termenul din limba greacă „katharos’, care înseamnă „pur’.

„Vedeți voi ce vă așteaptă! Așa sună fraza cea mai amenințătoare cu care mai toți ne amenință, glumind, desigur. Nu formula aia „cu mi s-a rupt apa’, fiindcă de aia nu mă tem. Nu vreau să se întâmple acum, dar altfel…Toată lumea ne spune asta, să ne pregătim pentru ce va veni. Cred că suntem cam inocenți noi în gândire, fiindcă nu o luăm prea în serios pe asta. Preferăm să așteptăm și să vedem ce ne așteaptă și după aia să decidem cum o să reacționăm. Nu ne panicăm din start!’, a spus artistul, potrivit playtech.ro.


Liviu Teodorescu ar vrea să asiste la naștere

Liviu Teodorescu recunoaște că i-ar plăcea să asiste la nașterea fiicei sale, însă nu crede că sistemul briocratic îi va permite acest lucru.

„Personal aș asista, nu aș avea niciun fel de problemă, dar nu știu dacă birocratic vorbind se poate. Adică, dacă îți permite sistemul medical din România să asiști la o naștere. Nu cred, sincer vă spun! Nu cred că e în ca filmele acelea americane în care stai și vezi tot’, mai spune el.


Ce spune Liviu Teodorescu despre al doilea copil

Când vine vorba despre extinderea familiei, Liviu Teodorescu recunoaște că nu este pregătit pentru al doilea copil, cel puțin nu deocamdată.

„Nu știu dacă sunt pregătit și pentru al doilea copil. Momentan așteptăm să vedem ce se va întâmpla și cum ne vom descurca cu unul, apoi vom mai vedea! Voi aștepta și un al doilea suflet și ăla va fi tot un copil. Dar nu e o decizie clară nu vom vedea cum ne descurcăm cu unul. Nu ne dorim să nu fim raționali’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook