Anunțul făcut de Liviu Vârciu, după ce și-a cumpărat o mașină de lux: "Sunt în prag de divorț"

 Dumba Gabriela
.

Liviu Vârciu și-a cumpărat o mașină de lux și, a profitat de momentul în care le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare nou achiziție pentru a face o glumă. Sau, cel puțin, asta se speră a fi, cunoscut fiind celebrul simț al umorului pe care îl are Liviu Vârciu. „Sunt în divorț”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram, aluzie la felul în care iubita lui a primit decizia lui de a-și cumpăra o mașină de lux.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și-a cumpărat o mașină și este extrem de fericit de alegerea făcută, spre deosebire de iubita lui. S-ar părea însă că Anda Călin, care nu este încă soția în acte a lui Vârciu, nu ar fi chiar atât de încântată de investiția făcută de tatăl celor doi copii ai ei.

45454545

Cum a anunțat Liviu Vârciu că și-a cumpărat o mașină de lux

'Sunt în prag de divorț', a scris prezentatorul tv în dreptul imaginilor cu noul său bolid de-a dreptul fascinant. Este vorba despre o mașină Chevrolet Bel Air, o adevărată bijuterie în trafic.

Pentru a o îmbuna pe Anda Călin, Liviu Vârciu a scos-o la o plimbare cu noua mașină și l-au luat cu ei și pe fiul lor, Matei.

„Eu în fiecare zi sunt testat de Anda. Are încredere în mine, pentru că i-am demonstrat treaba asta și știe că din punctul ăsta de vedere poate să stea liniștită, dar femeile sunt altfel, gândesc altfel decât noi. E geloasă! Bine, are și pe ce, îți dai seama!', spunea Liviu Vârciu acum ceva timp.

Citește și: Ce relație au în prezent Carmina și tatăl ei, Liviu Vârciu: „Nu ne vedem atât de des, dar…’

Citește și: Cine este noul iubit al Carminei, fiica lui Liviu Vârciu. Până acum se credea că sunt doar prieteni!

Citește și: Ce se întâmplă cu fetițele fostului cuplu Alina Sorescu – Alexandru Ciucu, după ce artista a contestat decizia Instanței privind custodia comună: „Am beneficiat de…'

Zilele trecute, Liviu Vârciu a fost amendat de Poliția Rutieră

Liviu Vârciu a fost oprit de Poliția Rutieră deoarece depășise limita de viteză legală. Artistul nu a scăpat fără amendă, însă și-a recunoscut greșeala. Mai mult, Vârciu a împărtășit întreaga întâmplare urmăritorilor de pe social-media.

„M-a oprit poliția! (…) Nici nu m-am prins când am avut 80, la 83 (n.r. viteză) m-au prins. Mi-au dat amendă patru puncte. Nici nu mi-am dat seama. Mașina asta merge de nici nu-ți dai seama când prinzi 80. Trebuia să-mi iau un tractor în care să simt că am 83. Am avut 33 de kilometri peste. Aia e. Foarte bine că stau pe stradă (n.r. polițiștii)’, a mărturisit Liviu Vârciu, pe InstaStory.

De ce nu s-au căsătorit Anda Călin și Liviu Vârciu până acum

Anda Călin și Liviu Vârciu sunt de mulți ani împreună și au doi copii, însă nu s-au căsătorit până acum. Iubita cântărețului a explicat acum ceva timp de ce nu au făcut până acum pasul cel mare.

„Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.

Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul', a declarat Anda Călin la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton