Liviu Vârciu și Anda Călin au împlinit 7 ani de relație: „Îmi suportă figurile și nervii”. Cum aratău când s-au cunoscut

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu o zi, Liviu Vârciu și Anda Călin au împlinit 7 ani de când formează un cuplu. Prezentatorul TV și partenera lui au împreună doi copii, pe Anastasia și Matei, însă nu sunt căsătoriți. Cu ocazia aniversării relației, gazda emisiunii „Prețul cel bun' a publicat un videoclip cu cele mai improtante momente din viața lor, în dreptul căruia a scris un mesaj emoționant. Iată cum arătau Liviu Vârciu și Anda Călin când s-au cunoscut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. În 2017, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când partenera prezentatorului TV a adus-o pe lume pe Anastasia. Trei ani mai târziu, familia lor s-a extins cu încă un membru, atunci când s-a născut mezinul Matei. De-a lungul celor șapte ani de relație, ideea căsătoriei le-a dat târcoale celor doi, însă nu au reușit, deocadamdată, să facă pasul cel mare.

ar10ar10

Citește și: Liviu Vârciu, declarații despre al patrulea copil: „Nu am închis încă maternitatea, adică este acolo'. Cum se descurcă în rol de tată

Citește și: Cum arată Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, după ce a slăbit 10 kilograme: „Se simte minunat…'

Citește și: Matei Stratan, pregătit să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România, dacă nu se înțelege pe cale amiabilă cu Mădălina Ghenea: 'Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta…'

Citește și: Ana Geoană și Garret Cayton s-au căsătorit la Veneția. Nunta a durat trei zile, iar invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, unul dintre cele mai luxoase din lume

Liviu Vârciu și Anda Călin au împlinit 7 ani de relație

De curând, Liviu Vârciu și Anda Călin au împlinit 7 ani de relație. Pe contul personal de Instagram, prezentatorul TV a publicat un videoclip care surprinde cele mai importante momente din viața lor de cuplu, în dreptul căruia a scris o declarație de dragoste. Relația celor doi s-a înfiripat în anul 2016 și au recunoscut că au trecut prin multe suișuri și coborâșuri.

„Astăzi se împlinesc 7 ani de când îmi suportă figurile și nervii. Mulțumesc iubita mea! TE IUBESC', a scris prezentatorul TV în dreptul videoclipului.

De ce nu s-au căsătorit Liviu Vârciu și Anda Călin

În cei șapte ani de relație, Liviu Vârciu și Anda Călin au discutat, de mai multe ori, despre căsătorie. Prezentatorul TV a susținut că organizarea evenimentului generează tensiuni în cuplul lor, căci nu se pot pune de acord în unele privințe. În timp ce Anda Călin își dorește un eveniment mai restrâns, Liviu Vârciu speră la un număr impresionant de invitați.

„Păi nu… De fapt, nu e vorba că nu vreau… Nu ne punem de acord cu numărul de invitați. Eu vreau să fim doar noi și niște nași sau martori și el vrea să epateze. La asta nu ajungem să ne punem de acord.

Nu cred că ne-ar lega mai mult o căsătorie decât suntem noi. Adică, doi copii te leagă mult mai mult decât să spui da. Ne-am spus da de când ne-am cunoscut, nu cred că mai e cazul', a declarat Anda Călin la Antena Stars.

Liviu Vârciu mai are o fiică din căsnicia cu Amy Tecuceanu

Din căsnicia cu Amy Tecuceanu, Liviu Vârciu mai are o fiică, pe Carmina, în vârstă de 21 de ani. De când s-a mutat la București, pentru a-și continua studiile superioare, tânăra a susținut că relația cu tatăl ei nu a evoluat așa cum a sperat.

„Sunt mândră de tata din toate punctele de vedere. Tot timpul am susținut ideea că parcă e fratele meu mai mare, nu tata. Bine, avem momente și de tată-fiică, dar mai mult ca frate-miu. Mai pune câteodată piciorul în prag, ce să faci, asta este, dar are un mod de a pune piciorul în prag foarte drăgălaș, să zic așa. Adică nu e genul ăla de tată furios', a mărturisit Carmina Vârciu, la WOWnews.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton