Locuința lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a fost ținta unui atac armat. Care e starea actorului și de ce e vizat de o grupare criminală

 Ifrim Georgiana
.

Locuința în care locuiește Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood, a fost ținta unui atac armat. Incidentul a avut loc duminică, 14 aprilie, și a fost provocat de o bandă criminală ce aparține unei secte religioase. Atacatorii au fost indentificați și se află în arest.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Salman Khan, partnerul de viață al Iuliei Vântur, a trecut prin clipe de groază în urmă cu câteva zile. Locuința celebrului actor din cartierul Bandra, Mumbai, a fost ținta unui incident armat. Salman Khan se afla în casă, alături de câteva rude, când s-au tras focurile de armă.

l11l11

Citește și: Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan: „Am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici”

Citește și: Iulia Vântur, reproșuri la adresa lui Teo Trandafir, după ce i-a criticat relația cu Salman Khan: „Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram”

Citește și: Ce spune mama lui Jador despre iubita lui și ce i-a cumpărat Oanei înainte de nuntă: 'Îmi doresc o casă cu un solar, să fac un copil, să scot multe…' Artistul a plecat în Dubai cu logodnica lui / EXCLUSIV

Citește și: Meghan Markle, gafă de zile mari în public. Soția Prințului Harry a fost numită „posesivă” și „penibilă” pentru gestul făcut la un eveniment

Locuința lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a fost ținta unui atac armat

Doi bărbați aflați pe o motocicletă au tras cinci focuri de armă în locuința pe care Salman Khan o deține în cartierul Bandra din Mumbai, informează BBC. Imediat după atac, cei doi indivizi s-au făcut nevăzuți.

Vicky Gupta, în vârstă de 24 de ani, și Sagar Kumar Palak, de 21 de ani, au fost arestați luni seara, lângă un templu din districtul Kutch din Gujarat, la o zi după atac. Aceștia fac parte dintr-o bandă criminală, care aparține unei secte religioase, și au recunoscut că au fost implicați în incident. Starul de la Hollywood este vizat de faimoasa bandă Bishnoi după ce a ucis două antilope în urmă cu mai bine de 20 de ani, precizează poliția indiană.

Din fericire, Salman Khan, care se afla în casă în momentul atacului, a scăpat nevătămat.

„Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan. Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai. În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident', au transmis autoritățile indiene.

Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai

Iulia Vântur a dezvăluit, de curând, că și-a cumpărat casă în Dubai, alimentând astfel zvonurile că s-a despărțit de Salman Khan. Fosta prezentatoare TV este stabilită în India de aproape 12 ani, când a început relația cu celebrul actor, însă petrece mult timp și în Emirate.

„Mă simt foarte bine aici, în Dubai. Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă, de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show’, a declarat Iulia Vântur în emisiunea „One Dubai’

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton