Andreea Loga, logodnica lui Adrian Minune junior, după ce s-a spus că a fost părăsită de fiul manelistului pentru infidelitate: "Interesați-vă de viețile voastre!

 Dumba Gabriela
.

Fiul lui Adrian Minune ar fi părăsit-o pe logodnica lui după ce tânăra l-ar fi înșelat. Juniorul manelistului nu a confirmat despărțirea de tânăra pe care a cerut-o în căsătorie de Crăciun, însă a șters toate pozele cu ea de pe rețelele de socializare și apropiații lui dezvăluie că a părăsit-o pe Andreea Loga. Aceasta a avut o primă reacție legată de relația cu fiul lui Adi Minune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Coincidența face ca toți cei trei copii ai manelistului să se departă de parteneri în mai puțin de o lună. Astfel, după ce Karmen și-a anunțat divorțul, iar Adriana a confirmat și ea că are probleme cu bărbatul care i-a devenit soț în urmă cu doar două luni, iată că și Adrian Minune junior a pus punct logodnei.

adrian-minune-andreea-loga-2adrian-minune-andreea-loga-2

Ce spune logodnica lui Adrian Minune junior despre despărțirea de fiul manelistului

Fiul lui Adrian Minune se pregătea de nuntă, după ce și-a cerut iubita în căsătorie, iar aceasta a spus marele 'da'. Manelistul era pregătit să își însoare băiatul, după ce vara aceasta a avut loc și nunta fiicei sale mici, Adriana Simionescu.

Între timp, Andreea Loga nu mai are nicio poză cu Adrian Minune junior pe rețelele de socializare. Fiul lui Adrian Minune a avut și el grijă să șteargă orice urmă, căci nici el nu mai are poze alături de logodnica lui și niciunul nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

Potrivit spynews.ro, fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr a fost acuzată că l-a înșelat pe Minune junior, episod despre care ar fi aflat și tânărul și a anulat nunta. Tânăra infirmă, însă, aceste acuzații.

„Nu vreau să deschid acest subiect, dar aceste acuzații sunt total false! Nu a existat vorba de așa ceva niciodată! Interesați-vă de viețile voastre și nu mai comentați fără rost', a scris fosta iubită a lui Adrian Minune Jr., pe Instagram.

Ulterior, tot pe Instagram, Andreea Loga s-a filmat în timp ce îi punea la punct pe cei care au spus că l-a înșelat pe Adrian Minune junior: „Fetelor, dacă vreți să fiți văzute de oamenii ăștia mari, faceți un live pe TikTok, postați niște poze frumoase cu voi (…) Nu știu de unde până unde vă vin vouă ideile astea să vorbiți voi prost, să credeți că sunteți mai interesante dacă dați niște opinii, că asta e o opinie, ce consideri tu că s-a întâmplat. Vedeți-vă de viețile voastre”.

Citește și: Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu le interzice fiicelor să participe la concertele ei: „S-a întâmplat de multe ori, deși ele își doreau. Eu am intentat procesul, din păcate…’

Citește și: Alina Alexoi, angajata TVR detașată într-o funcție oficială la COSR, a fost suspendată pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu: „Un jeg de om'/ Cum a fost implicată Cătălina Ponor

Citește și: Reporterul Alex Munteanu și-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Nu este absolut deloc ușor să pleci de la cel mai urmărit matinal din România'

Adrian Minune junior muncește de la vârsta de 9 ani

Adrian Minune junior l-a urmat pe tatăl său pe plan muzical, astfel că a mers cu el la concerte încă de la o vârstă fragedă pentru a-și câștiga singur banii. Fiul manelistului muncește de la vârsta de nouă ani și și-a dorit să să fie independent financiar.

”Băiatul nostru muncește de la vârsta de nouă ani. Muncea și își câștiga banii singur. A văzut ce înseamnă să muncești și să vadă cum e să-ți permiți niște lucruri pe munca ta și banii tai. L-a văzut pe taică-su cum e să transpire și să vină cu bani acasă”, a declarat Cati Simionescu, soția lui Adi Minune.

Anul trecut, când juniorul a împlint 18 ani, Adrian Minune i-a dat câteva sfaturi de viață.

Așa cum a spus soția mea, emoțiile și-au spus cuvântul și am încercat de data asta să nu plâng. De azi înainte ar trebui să se descurce 60% pentru că atunci când un copil își face treaba foarte bine, iar părintele îi oferă șutul ăla', ar trebui să-și facă treaba singur, să muncească el pentru el, să aibă casa lui, banii lui. Am făcut tot ce și-au dori.”, a declarat Adrian Minune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton