Lora, despre conflictul cu Delia, legat de piesa „Lololo”, compusă de trupa Azur: „Pe mine nu m-a sunat să mă întrebe nimeni...”

 Dumba Gabriela
.

Lora, adevărul despre conflictul cu Delia, legat de piesa „Lololo'. Acum ceva timp, în spațiul public a apărut o informație conform căreia o piesă mai veche a trupei Azur ar fi iscat un conflict între Lora și Delia pentru că ambele au vrut să preia melodia „Lololo”, cântată de Nelu Vlad și să o interpreteze în propriul stil. Potrivit solistului de la Azur, Delia a fost prima care și-a exprimat dorința de a cânta piesa respectivă, însă Lora se apără și susține că ea nu a înregistrat melodia „Lololo”, a vrut doar să vadă cum sună în interpretarea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lora, adevărul despre conflictul cu Delia, legat de piesa „Lololo'. Potrivit declarațiilor făcute de către Nelu Vlad de la trupa Azur, el a semnat un contract cu Delia pentru această piesă, asta deoarece nu știa că și Lora are acest plan, nefiind informat de ea. Totuși, între timp a aflat de faptul că și ea a făcut o variantă a melodiei Lololo, însă și Delia, care a publicat-o deja și se bucură de un real succes, fiind printre primele locuri în trending în aceste momente.

445445

Lora, adevărul despre conflictul cu Delia, legat de piesa „Lololo'

Într-un interviu acordat recent, Lora a vorbit despre acest presupus conflict cu Delia, susținând că lucrurile au fost interpretate greșit și a explicat întreaga situație.

„Eu nu am înregistrat nicio piesă, pe mine nu m-a sunat să mă întrebe nimeni, ceea ce nu mi se pare jurnalistic corect. În schimb, s-a aflat că ar fi ajuns la mine un demo care avea ca refren inspirat din Lololo, era o piesă originală, cu refren inspirat din piesa aia. Eu eram în Bali când s-a întâmplat chestia asta, filmam imagini pentru a avea eu footage video în cazul în care vreau o piesă de vară cu imagini din Bali.

Aveam chestia aia filmată, am filmat vreo trei zile, aveam și demo-ul ăsta de care zic, urma să încerc să înregistrez și eu să văd cum sună, dar nu am apucat să fac asta, că între timp Delia a lansat piesa Lololo cu totul. Ea a luat drepturile și a înregistrat piesa Azur. Eu aveam piesa originală, dar cu refren inspirat de la Azur, dar primit de la Roton, care au și ei drepturi pe toate piesele Azur', a declarat Lora pentru playtech.ro.

De asemenea, Lora a ținut să sublinieze că nu există nicio ceartă între ea și Delia, așa cum s-a vehiculat în mediul online.

„Deci nimeni nu a vrut să facă rău nimănui, eu nu am înregistrat nicio piesă, nu am vrut să iasă niciun tărăboi. Eu cu Delia nu suntem certate, eu am aterizat în România și m-am trezit într-un scandal. Ce mi se pare trist e că a fost sunat Nea Nelu pe care eu îl respect și căruia i s-a spus că eu vreau să lansez piesă și s-a speriat, și a început să se supere că „Delia i-a dat bani, că n-are voie Lora, că nu'. Eu m-am simțit foarte prost la un moment dat, eu nu am apucat să vorbesc cu Nea Nelu. Eu am casa mea de discuri, apropo, Music On se numește, să știți', a mai explicat Lora.

Citește și: Delia nu mai vrea să fie implicată în momentele de roast, de la iUmor: „Nu-mi place când cineva face glume sexuale despre mine!’

Citește și: Lora, după 8 ani de relație cu Ionuț Ghenu: „Încerc să nu fiu un om care pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem’

Citește și: Lora neagă conflictul cu Delia legat de piesa „Lololo’. Schimbul de mesaje dintre cele două artiste: „Eu i-am trimis…’

Nelu Vlad, surprins de așa zisa rivalitate dintre Lora și Delia pentru piesa trupei Azur

„Au încercat să facă, ala cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.red – se referă la Lora)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte.

Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…', a dezvăluit Nelu Vlad pentru FANATIK.

Cum a reacționat Delia când a auzit că și Lora cântă piesa trupei Azur

Delia a postat pe Instagram un mesaj în care a explicat care a fost, de fapt situația.

Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover?După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios?Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover.Așa este normal când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial. Această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe’, le-a spus Delia urmăritorilor săi de pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton