Lora, mesaj tăios pentru un antrenor de fotbal, după ce a insultat-o public: „Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? Acest bărbat îmi scrie...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Lora i-a adresat un mesaj lung și tăios unui antrenor de fotbal, după ce a insultat-o public. Totul ar fi pornit de la un comentariu nepotrivit pe care bărbatul i l-a lăsat în dreptul unei fotografii, iar artista l-a pus la punct și a tras un semnal de alamă cu privire la atitudinea acestuia. Cântăreața a rămas stupefiată când a intrat pe profilul lui, vâzând că se ocupă de formarea tinerilor sportivi, și a ținut să-l facă „faimos' în mediul online. Iată cum a decurs totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe rețelele de socializare, Lora este urmărită de peste un milion de internauți și, la fel ca toate persoanele publice, are parte de admiratori, dar și de persoane care exprimă păreri mai acide. De curând, artista a răbufnit în mediul online, după ce un antrenor de fotbal a ținut să-i lase un comentariu referitor la aspectul ei fizic. Deranjată peste măsură, Lora i-a bătut obrazul și a ținut să-i facă public contul, adresându-i un mesaj cât se poate de tăios.

so10so10

Citește și: Cum a reacționat Ionuț Ghenu când Lora a apărut în portjartiere, la un eveniment public: „El, săracul, vede numai…”

Citește și: Lora se mărită cu Ionuț Ghenu, după 8 ani de relație: „Aș vrea să pun stop și să mă preocupe iubirea mea”. Detalii despre nuntă

Citește și: De ce a fost Aris Eram de la America Express exmatriculat din liceu: „Eu eram foarte fericit”

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu de la America Expresss 2023. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii

Lora, mesaj tăios pentru un antrenor de fotbal, după ce a insultat-o public

Dezgustată de comentariul în care i s-a spus că este „cam urâțică', Lora i-a răspuns autorului, în secțiunea de comentarii, și a avut un mesaj acid la adresa acestuia. Artista a aflat că bărbatul este antrenor de fotbal și s-a revoltat la gândul că se ocupă de formarea tinerilor sportivi.

„Cătălin Teodor, dumneavoastră care lucrați cu copiii… de unde aveți acest gol în educație să intrați pe pagina unei femei și să scrieți așa ceva? Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? De ce să fiți în acel domeniu, responsabil cu educarea băieților? Am să vă fac faimos, domnule. Voi avea grijă să vă dau exemplu, pentru că, mă gândesc… asta ați vrut când ați lăsat acest mesaj pe o pagină cu peste 2 milioane de urmăritori', este răspunsul Lorei la comentariul bărbatului.

„Există bărbați care nu au nicio jenă să insulte femei'

Lora a continuat mesajul tăios și pe Facebook, susținând că nu părerea antrenorului de fotbal a deranjat-o, ci atitudinea acestuia vizavi de femei, cu atât mai mult cu cât meseria lui presupune formarea unor tineri.

„Acest bărbat care îmi scrie pe Facebook că sunt 'urâțică', se ocupă de antrenarea și educarea băieților, viitori fotbaliști. Postez asta nu pentru că m-a rănit 'părerea' omului… ci pentru că există astfel de bărbați care se ocupă de copii și care nu au nicio jenă să insulte femei pe Facebook pentru simplu` fapt că nu sunt pe gustul lor. Niciodată insultele nu au justificare și mi-ar plăcea ca în educație… și sportivă, în medicină, în politică (în mod normal toate domeniile)… să nu mai existe această specie de masculi, care nu fac cinste niciunui domeniu de activitate, nici mamei sau soției. Și probabil undeva trebuie specificat mai clar, unde se termină părerea și unde începe insulta. Eu sunt oricum sigură că mamele acestor potențial viitori fotbaliști sunt femei pe gustul acestui 'domn' sau nu au avut ocazia să-i cunoască 'părerile' de 'profesionist'.

P.S: Deviza domnului este, bineînțeles… 'MINTE sănătoasă într-un corp sănătos', este mesajul Lorei de pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton