Lora are probleme de sănătate și a ajuns la spital: ”Aveți grijă de voi în perioada asta...” / S-a fotografiat cu perfuzia la mână

 Calin Maria Bianca
.

Lora și-a amânat un concert din cauza problemelor de sănătate. Lora nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă se pare că problemele de sănătate o împiedică momentan să își onoreze contractele. Iată ce a pățit și de ce s-a văzut nevoită să anunțe public că nu poate ajunge la evenimentul din Arad.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu marea ei comunitate de fani atât veștile bune, cât și pe cele mai puțin plăcute. Recent, Lora nu s-a mai afișat cu zâmbetul pe buze așa cum ne-a obișnuit, ci din contră. A dezvăluit că se confruntă cu o serie de probleme medicale, fără a da prea multe detalii despre acest aspect însă.

lora7lora7

Citește și: Ce probleme de sănătate are Lora: 'Simțeam pulsul în tot corpul. M-am umflat atât de tare încât…'

Citește și: De ce boală suferă Lora: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat'. Ce operații estetice are artista / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața lui Alexandru Ciucu, la un an de la despărțirea de Alina Sorescu. Designerul radiază de fericire: „Am mari emoții'

Citește și: „Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi și cu femeia de serviciu'. Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu, după ce a devenit milionară

Lora și-a amânat un concert din cauza problemelor de sănătate

Totuși, Lora a venit și cu o serie de dovezi, astfel că a filmat stativul de unde se vede clar că are o perfuzie în mână. Nu, nu a ajuns la spital, ci a ales ca un medic să vină acasă și să-i acorde ajutorul necesar pentru a se face bine. Momentan, artista nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, însă cel mai probabil este vorba despre o răceală care nu-i dă deloc pace.

'Din motive medicale nu pot fi mâine la Arad. Mulțumesc de înțelegere!', este primul mesaj postat de Lora pe pagina ei de Instagram.

După ce a anunțat că și-a anulat evenimentul, Lora a demonstrat că nu se simte deloc bine și că la mijloc este vorba despre o răceală mai puternică prin postarea perfuziei de la mână. Mai mult decât atât, le-a transmis fanilor să aibă grijă în perioada aceasta, mai ales când vine vorba despre imunitate.

'Mă voi pune pe picioare repede. Aveți grijă de voi în perioada asta. Întăriți imunitatea!', a mai spus apoi artista.

Lora: 'Simțeam pulsul în tot corpul'

Ei bine însă, nu este pentru prima dată când Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Chiar dacă de data aceasta, cel mai probabil, este vorba despre o răceală, reamintim că în urmă cu câteva luni a descoperit că are probleme mari din cauza glutenului. De atunci, Lora are mare grijă la ceea ce mănâncă și totodată a declarat în repetate rânduri că a ales un stil de viață sănătos. Totuși, se pare că răceala nu stă departe de ea, mai ales în această perioadă când schimbările de temperatură sunt spontane.

„Am o problemă mare cu glutenul. (…) Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru. M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port (n.r.- pentru videoclip). Mi-am spus: . … Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva’, a spus Lora în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat’, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. 

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton