Loredana Chivu a cerut prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit, după ce a fost bătută: „Am toate dovezile și înregistrările”

 Ifrim Georgiana
.

Loredana Chivu a cerut prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit, după ce a fost bătută. Loredana Chivu a făcut dezvăluiri dureroase despre relația cu fostul ei partener, susținând că ar fi fost agresată și terorizată de acesta. Potrivit fostei asistente TV, agresiunile fizice ar fi început în toamna anului trecut, imediat după ce vedeta a trecut printr-o intervenție de remodelare a feselor. În urma amenințărilor repetate, Loredana Chivu a cerut Poliției un ordin de restricție, pe care l-a obținut săptămâna trecută, iar acum vedeta a cerut să fie prelungit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu a cerut prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit, după ce a fost bătută. La mijlocul lunii ianuarie, Loredana Chivu anunța că s-a logodit cu bărbatul care îi este alături de câțiva ani. Cei doi au fost discreți cu privire la povestea lor de dragoste, însă, nu de puține ori, fosta asistentă TV s-a afișat cu cadouri de sute de mii de euro sau buchete de flori. Deși aveau planuri de nuntă, Loredana Chivu a anunțat despărțirea de fostul ei iubit, susținând că a trecut prin clipe de groază în timpul relației cu afaceristul din Arad.

lor10-1lor10-1

După despărțirea de logodnicul ei, Loredana Chivu a susținut că a fost bătută și maltrată de acesta. Ba mai mult, fosta asistentă TV ar fi fost urmărită de acesta până în Columbia, acolo unde vedea a trecut printr-o intervenție de remodelare a festelor. Potrivit acesteia, agresiunile fizice ar fi început în toamna anului trecut, însă situația ar fi escaladat atunci când Loredana Chivu și-a dorit despărțirea.

Citește și: Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei: „Ori cu el, ori moartă”. A obținut ordin de restricție împotriva lui

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

Citește și: Premiile Gopo 2023 – lista completă a câștigătorilor. „Oameni de treabă”, cel mai premiat film

Citește și: După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu: „Acesta este motivul pentru care relația mea cu Nicoleta s-a încheiat”

Loredana Chivu a cerut prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit, după ce a fost bătută

Săptămâna trecută, Loredana Chivu a obținut un ordin de restricție împotriva fostului ei iubit, mărturisind că se teme pentru viața ei. Ulterior, fosta asistentă TV a cerut în instanță ca măsura să fie prelungită pentru încă două luni, susținând că nu se simte în siguranță. Mai mult, avocatul blondinei ar fi trecut de partea fostului ei partener și s-ar fi prezentat ca martor în dosarul în care sunt implicați cei doi, negând agresiunile fizice prin care a trecut Loredana Chivu.

„Eu, ca femeie, sunt intimidată nu doar de acest individ și de acest avocat, ci și de interlopii Bucureștiului. Ce fac eu cu viața mea dacă nu obțin acest ordin de protecție. A rămas în ordin de pronunțare. Nu prea am avut dovezi, toate au fost pe un stick și mi-a fost respins. O să pun la dispoziție toate dovezile. Nu poți să vii să minți cu nonșalanță', spunea Loredana Chivu, la Antena Stars.

Avocatul Loredanei Chivu neagă agresiunile fizice

În toamna anului trecut, vedeta ar fi fost bătută de fostul iubit la un hotel din Columbia, la scurt timp după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul feselor. Bărbatul ar fi urmărit-o până acolo și ar fi supus-o mai multor episoade de agresiune fizică. Acum, avocatul fostei asistente TV neagă episoadele de violență, spune ea.

„Cu nerușinare, nu recunoaște bătaia din Columbia (nr. fostul iubit), nu recunoaște nimic din ceea ce s-a întâmplat. Regret, cu părere de rău, am avut un avocat de vreo 10 ani, în toate dosarele mele, pe care, ulterior, i l-am dat și lui. Acest om al legii a venit astăzi că și martor și bineînțeles că a mințit. Eu am toate dovezile și înregistrările.

Am înțeles că oamenii se vând ușor, unii oameni consideră că pot cumpăra orice, dar viața și libertate nu se pot cumpără. Am înțeles că trebuie să îmi păzesc spatele din moment ce acest bărbat a fost extrem de susținut de cel care se presupunea a fi avocatul meu. Știa despre bătaia din Columbia și a susținut minciuni în fața Curții de Apel', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton