Loredana Chivu a mai câștigat un proces împotriva fostului iubit: „Situația a fost total deplasată”. De ce nu și-a recuperat încă bunurile puse sub sechestru

 Ifrim Georgiana
.

Loredana Chivu a câștigat un nou proces împotriva fostului ei iubit, alături de care a trăit o relație abuzivă și care a amenințat-o cu moartea. Deocamdată, fosta asistentă TV nu și-a recuperat bunurile puse sub sechestru, însă e convinsă că situația se va îndrepta în scurt timp. Iată declarațiile ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vara anului trecut, Loredana Chivu a trecut prin momente dificile, după ce fostul ei iubit a trimis executorul la ușa ei și i-au fost confiscate mai multe bunuri. Autoritățile i-au dat câștig de cauză blondinei, însă nici până astăzi nu și-a recuperat obiectele luate în mod abuziv. Amintim că Loredana Chivu a povestit că a fost victima unui episod crunt de violență, în toamna anului trecut, când se afla în Columbia pentru o operație estetică. A spus cum fostul ei logodnic a bătut-o cu bestialitate și a amenințat-o cu moartea.

chi9chi9

Citește și: Ce se întâmplă cu bunurile luate din casa Loredanei Chivu, după ce a câștigat procesul cu fostul iubit: „A fost o umilință pentru mama, a rămas cu o traumă…'

Citește și: Loredana Chivu a câștigat procesul cu fostul iubit, care i-a confiscat cadourile: „S-a dovedit că era ilegal să intre la mine și la mama în casă. Toate bunurile se întorc la mine”

Citește și: Marius Elisei, atac către Oana Roman, după ce l-a numit narcisist: „Mi-a ascuns sarcina patru luni. M-a închis afară, m-a jignit din primele zile'

Citește și: Corina Caragea a ajuns pe patul de spital, în vacanța din Thailanda: „Chiar dacă nu prea arăt, sunt…”. Ce a pățit vedeta PRO TV

Loredana Chivu a mai câștigat un proces împotriva fostului iubit

Loredana Chivu a început anul cu dreptul, asta fiindcă a câștigat un nou proces împotriva fostului ei iubit. Bunurile puse sub sechestru vor ajunge în scurt timp în posesia ei, de îndată ce instanțele de judecată își reiau activitatea în program normal, după sărbători.

„S-a încheiat procesul respectiv, nu s-a lucrat în această perioadă, acum au început să lucreze la judecătorie, în cel mai scurt timp lucrurile probabil vor ajunge la mine. Între timp am mai câștigat un alt proces și lucrurile decurg tot așa. Situația a fost total deplasată, ca să spun așa', a spus fosta asistentă TV pentru spynews.ro.

Loredana Chivu recunoaște că a traversat un an dificil, pe fondul proceselor cu fostul ei iubit: „Pentru mine 2023 nu a fost cel mai bun an, dar tot ceea ce am învățat în 2023 m-a făcut mai puternică, am învățat niște lecții. Situația cu fostul a rămas în 2023, unde îi este și locul, în 2024 vreau să vorbesc doar despre lucruri pozitive'.

Ce planuri de viitor are Loredana Chivu

După o relație abuzivă și numeroase procese cu fostul iubit, Loredana Chivu și-a stabilit noi obiective și e pregătită să se încarce cu energie pozitivă. Superstițioasă din fire, blondina nu a dezvăluit planurile pe care le are în desfășurare, însă a lăsat să se înțeleagă că a semnat deja câteva contracte importante.

„Planurile mele pentru 2024 le las în mâna lui Dumnezeu, am început anul foarte bine, mi-am dorit foarte mult să treacă 2023 pentru că a avut o energie foarte negativă. Pentru acest an mi-am pus câteva targeturi ca să le zic așa, dar o să le țin pentru mine deoarece sunt superstițioasă că dacă le spun nu se vor mai îndeplini. Vreau să fiu sănătoasă, să rămân la fel de ambițioasă, iar restul vor veni de la sine', a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton