Loredana Chivu s-a despărțit de Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, deși se logodiseră. Decizia vine după victoria definitivă împotriva lui Dani Leș

.

Loredana Chivu s-a despărțit de Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, după ce a cerut-o în căsătorie. La începutul verii, fosta asistentă TV declara că a primit inelul de logodnă, însă, din păcate, relația a ajuns la final. Viața ei sentimentală a luat o întorsătură neașteptată, însă are și un motiv de bucurie, după victoria în instanță împotriva lui Dani Leș.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Loredana Chivu și Sorin Niculescu au format au cuplu aproximativ un an și aveau planuri de căsătorie. Fostul soț al Andei Adam nu a stat mult pe gânduri, astfel că  i-a pus inelul pe deget blondinei după doar câteva luni. Relația mergea foarte bine, după cum reieșea din declarațiile acesteia, astfel că despărțirea este complet neașteptată.

Citește și: Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie de Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam: „Am primit inelul, ne-am cunoscut reciproc familiile’


Citește și: Cum a reacționat Anda Adam după ce a aflat că fostul ei soț, Sorin Nicolescu, și Loredana Chivu sunt împreună: „Inclusiv Evelin știe să departajeze foarte bine situațiile. Niciodată nu amestecăm lucrurile'

Citește și: Cum arată Camelia Șucu și Cristiana Copos acum și ce ținute roz au purtat la evenimentul dedicat luptei împotriva cancerului de sân. Și Andreea Esca a purtat o rochie superbă!

Citește și: Cum arată Ștefania de la Casa iubirii fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fosta concurentă și-a dorit să părăsească emisiunea


Loredana Chivu s-a despărțit de Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, după ce a cerut-o în căsătorie

După cererea în căsătorie din vară, Loredana Chivu și Sorin Niculescu au ajuns la despărțire. Ea a șters toate imaginile de cuplu de pe rețelele de socializare, în timp ce el și-a dezactivat contul, preferând discreția în această perioadă.

Fosta asistentă TV a părut destul de afectată după despărțire, judecând după ultimele postări. A postat mai multe melodii triste, unele de dragoste, lăsând să se înțeleagă că suferă după cel care a și cerut-o în căsătorie.


„Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva, a spus blondina, în iunie, pentru spynews.ro.


Loredana Chivu a câștigat procesul împotriva fostului iubit, Dani Leș

Deși viața sentimentală i-a fost zdruncinată de această despărțire recentă, Loredana Chivu are și motive de bucurie. Blondina a câștigat procesul împotriva lui Dani Leș, care a acuzat-o de înșelăciune, gestiune frauduloasă, delapidare și abuz în serviciu. Acesta a executat-o silit și i-a cerut despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. Decizia magistraților este definitivă.

Anul trecut, Loredana Chivu a povestit că a fost bătută și maltrată de fostul ei logodnic. Potrivit acesteia, bărbatul ar fi urmărit-o până în Columbia, unde și-a făcut o intervenție de remodelare a feselor, și a supus-o unor agresiuni greu de imaginat. Ea spune că una dintre asistente a fost martoră la un episod violent.


„Din luna noiembrie, am fost agresată fizic în Columbia. Acolo am fost plecată pentru o operație de reconstrucție a feselor, o operație foarte importantă din viața mea. Și am fost agresată fizic, psihic, în toate felurile. Pe 18 octombrie am avut operația mare, iar pe 4 noiembrie, când am fost agresată fizic, am avut o complicație și am fost, din nou, operată. Eu, femeie operată, am fost bătută.

De la spital am mers la hotel, iar acolo, de față cu asistenta mea, s-a întâmplat totul. Apoi, am ajuns, din nou, la spital, iar de acolo am ajuns la un alt hotel, fără să spun nimănui unde sunt. În fine, m-am ascuns, am stat numai în hotel, a trebuit să ies cu poliția din hotel, pentru că a aflat unde stăteam. El s-a întors în România, eu am rămas acolo, pentru că mi-a spart siliconul pe partea dreaptă. Am făcut mai multe operații, s-a prelungit șederea mea’, a povestit Loredana Chivu pentru cancan.ro.

Sursa foto: Instagram