”Când am cântat cu B.U.G. Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani...” Ce a povestit Loredana despre colaborările ei controversate și cum îi privește pe cântăreții de manele / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Loredana Groza a vorbit despre Festivalul Mamaia, dar și despre colaborarea ei cu câțiva artiști de muzică de petrecere. Vedeta a susținut un concert extraordinar la malul mării, iar publicul s-a dezlănțuit, ca de fiecare dată, la show-ul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Loredana Groza a făcut show de show la Festivalul Mamaia 2024, unde a interpretat hit-urile ei din ultima perioadă, dar și piesele cu care a debutat. Vedeta a trecut prin toate registrele muzicale și, ca de obicei, publicul a adorat-o.

DF1_2403DF1_2403

Citește și: Ce sacrificii au făcut părinții lui Cristian Faur pentru cariera compozitorului: 'Ne-am băgat în datorii să îți cumpărăm pian și tu…' Artistul a câștigat marele trofeu al Festivalului Mamaia 2024 / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu a plâns când a cântat piesele Mădălinei Manole, la Festivalul Mamaia, iar Loredana i-a adus un omagiu Laurei Stoica: 'Glasul fermecat și frumusețea ei extraordinară, ochii ei superbi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal între artista Rodica Tudor și organizatorii festivalului Mamaia 2024. Nu a mai vrut să coboare de pe scenă și i-a ironizat pe prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan. Val de reacții printre vedete: 'Îmi curge sânge din suflet…' / EXCLUSIV

Citește și: Corina Caragea, șocată de prețurile uriașe din Elveția: „Totul era foarte scump. Am luat un taxi 3 minute și m-a costat…'. Ce peripeții a avut în vacanță / EXCLUSIV

'Și maneliștii sunt artiști. Nu mi se pare nimic înjositor. Și când am cântat cu B.U.G. Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani'

Loredana Groza este una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi. S-a adaptat vremurilor și trend-urilor muzicale, trecând prin toate stilurile de-a lungul timpului. Vedeta a susținut un super concert la Festivalul Mamaia 2024, în cadrul căruia a omagiat-o pe Laura Stoica.

'Am fost de la început nonconformistă… Este o vorbă, cei care nu au fost de acord cu felul meu de a fi, au rămas undeva în negura vremurilor și eu sunt tot aici, în mijlocul scenei. E o chestie care contează.', a declarat Loredana Groza, pentru viva.ro.

'Secretul este dedicația și dăruirea pentru tot ceea ce fac. Nu mă menajez deloc și îmi iubesc atât de mult fanii, îmi iubesc atât de mult publicul, încât mă jertfesc în fiecare seară, cu fiecare concert pe altarul scenei și pe altarul muzicii.', a declarat Loredana Groza, pentru viva.ro.

'Și maneliștii sunt artiști…'

În privința celor care au comentat că a cântat manele cu artiști consacrați, Loredana Groza a spus că și maneliștii sunt artiști. Vedeta a ținut să puncteze că și atunci când a cântat cu B.U.G. Mafia, cârcotașii au spus vrute și nevrute.

'Și maneliștii sunt artiști. Nu mi se pare nimic înjositor. Și când am cântat cu B.U.G. Mafia, oamenii au spus că eu cânt cu niște golani', a declarat Loredana Groza, pentru viva.ro.

Loredana Groza a omagiat-o pe Laura Stoica

Artista susține că își dorea de mult să îi dedice un moment prietenei sale, Laura Stoica și s-a bucurat când organizatorii Mamaia 2024 i-au propus acest lucru. 'A fost și dorința mea. Îmi doream demult să fac acest lucru, dar am găsit acest prilej.', a punctat Loredana.

'Nu am fost în vacanță, dar nici nu am avut timp de ele. În acest show de la Mamaia am aniversat cumva momentele mele de glorie la acest festival la care am debutat în 1986, în același an cu Anca Țurcașiu. Am lansat cântece aici, care au rămas în memoria ascultătorilor și, bineînțeles, acest moment, Laura Stoica. Deci, a fost un recital foarte special și emoționant', a mai spus Loredana Groza.

Foto: Facebook, Mamaia 2024

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton