Loredana Groza, despre aparițiile ei provocatoare din filmul A doua cădere a Constantinopolului: „A fost primul meu rol”. Ce relație are artista cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609 / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

La 53 de ani, Loredana Groza se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Vedeta s-a făcut remarcată atât în actorie, cât și în muzică. Debutul său în cinematografie a avut loc odată cu apariția ei în filmul „A doua cădere a Constantinopolului', în care a apărut aproape goală. De atunci, proiectele au curs pe bandă rulantă și în prezent joacă în noul serial de la Antena 1: „Lasă-mă, îmi place! Camera 609'. Iată ce relație are cu ceilalți colegi din peliculă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu ai performat nu doar pe scenă, ci și în cinematografie… Aș începe cu debutul tău fabulos în „A doua cădere a Constantinopolului, „Modi gliani, „21 de rubini și nu numai… Cine ți-a descoperit talentul actoricesc? Povestește-ne mai multe despre experiența ta ca actriță!

Îmi place să joc, indiferent că ne referim aici la filme, seriale, piese de teatru, musicaluri. E o experienţă extraordinară să combini cântatul cu actoria. Cred că te ajută foarte mult să joci, să descoperi câte ceva din secretele meseriei de actor, care este, după cântat, bineînțeles (zâmbește), una dintre cele mai frumoase şi mai speciale meserii din lumea asta. Ador actorii şi cred că a fi actor e greu. Actorii, ca şi muzicienii, au partitura lor, care nu e pe note, iar actorii adevă raţi ştiu acest limbaj mai bine ca oricine.

loredana-groza-3loredana-groza-3

Citește și: Loredana Groza, despre scenele în care a apărut aproape goală, acum 30 de ani, în filmul A doua cădere a Constantinopolului: „A ieșit scandal”

Citește și: Cum se înțelege Loredana Groza cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609: „Personajul meu nu e cel mai pozitiv, dar mă ispiră'. Ce dietă ține artista și de ce doarme puțin / EXCLUSIV

Citește și: Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle, a întors patru scaune la Vocea României și e în echipa lui Smiley: „Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine”

Citește și: Gabi Bădălău, după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu o altă femeie: „Am fost la acel eveniment cu…”

Loredana Groza, despre aparițiile ei provocatoare din filmul A doua cădere a Constantinopolului

Am avut şansa să cunosc şi să apar alături de actori uriaşi… Gheorghe Dinică, Denis Hopper, Andy Garcia, Mickey Rourke, Marin Moraru şi lista poate continua… În momentul în care am jucat în „A doua cădere a Constantinopolului, a fost primul meu rol într-un film. Învăţ, cu fiecare scenă, cu fiecare repetiţie, cu fiecare spectacol şi, cu cât descopăr mai mult, cu atât realizez că am şi mai mult de învăţat. Cu cât rămâi mai deschis şi mai puţin rutinat, și mă refer aici şi la muzică, şi la actorie, cu atât poţi să spui că începi să devii artist.

La fel ca şi în „Mamma mia, musicalul în care joc deja de câţiva ani şi pe care îl vom aduce în faţa telespectatorilor din nou şi în această iarnă, pe 15 decembrie, la Sala Palatului! De fiecare dată când intru în pielea Donnei Sheridan, îi descopăr alte faţete, alte substraturi, atât din punct de vedere muzical, cât şi actoricesc. De aceea, chiar dacă este un efort extrem de mare să joci un astfel de rol, cu atât mai mare sunt provocarea şi bucuria să fac asta.

M-a ajutat foarte mult actoria în muzică şi invers. Ah… şi dacă tot vorbeai despre „21 de rubini, în regia lui Ciprian Mega, în care apar, filmul de lungmetraj va fi lansat în cinematografe pe 3 noiembrie. Iar premiera oficială, pe 19 octombrie, la București. Cu Mickey Rourke, Anthony Delon, Elisabeta Pelinni.

Ai jucat și în seriale, cum ar fi „Regina, „Inimă de țigan, „Aniela, iar acum, iată-te într-un rol inedit, în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609, difuzat la Antena 1. Cum te înțelegi cu personajul tău, Felicia Soare, artistă nonconformistă și mamă de fată numai bună de măritat?

Îmi place să joc în această comedie romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609, alături de actori extraordinari şi de tineri extrem de talentaţi. Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din echipa cu care am lucrat la „Inimă de ţigan sau „Regina. Îmi place să joc, chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musicalul „Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu, Felicia Soare, este unul ofertant, un contre-emploi de senzaţie. Felicia este o femeie extrem de oportunistă, care nu pierde nicio ocazie de a evolua pe scena socială şi, bineînţeles, de a o împinge în societate și pe fiica ei, Diana. Este interesant de urmărit cum se va releva povestea, în fiecare vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Ce relație are artista cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609

În ce măsură te-a provocat Felicia, fiindcă, după câte am văzut, nu este deloc un personaj simplu? De la tine ce i-ai împrumutat și cât te regăsești în ea?

Felicia este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!

Serialul are o distribuție impresionantă – o mulțime de actori mari, dar și tineri talentați. Cum a fost pentru tine revenirea pe platourile de filmare, dar și întâlnirea cu ceilalți protagoniști? Cu cine ai cea mai bună chimie și cum decurge o zi de filmări?

Aşa este, Ruxandra Ion a reunit din nou o gaşcă fantastică de actori, de la Emilia Popescu, Gina Rogin, Magda Catone, Claudiu Bleonţ, Mişu Călin la tinerii extrem de talentaţi Matei Negrescu, Anda Sârbei, Krem, Ana Maria Turcu şi mulţi alţii, oameni simpatici şi foarte potriviţi. Facem o echipă puternică şi, cu cât filmăm mai mult, cu atât ne sudăm mai mult. Chiar dacă programul meu e unul extrem de încărcat, sunt întotdeauna la timp pe set, cu replicile învăţate.

Cu fiica ta, Diana (Grațiela Voicu), cum ai interacționat pe platourile de filmare? Ce relație s-a legat între voi?

Diana, fiica mea din serial, este o fată cu o energie debordantă, foarte talentată, extrem de pozitivă, iar asta nu face decât să mă bucure. Îmi face mare plăcere să joc alături de ea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Arhivă Personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton