Loredana Groza, gest impresionant pentru un copil bolnav, înainte de Sărbători. A donat 1000 de euro: „Orice se poate întâmpla când există dragoste și uniune”

 Ifrim Georgiana
.

Loredana Groza s-a implicat în campania „Orașul Faptelor Bune' , organizată de Radio ZU, și a făcut o donație de 1000 de euro. Artista a fost impresionată de cazul lui Mișu, un băiețel de 11 ani, care s-a născut cu o boală extrem de gravă. Băiețelul este diagnosticat cu Sindromul Angelan și singura speranță de tratament este la o clinică din străinătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Minunile se întâmplă în Orașul Faptelor Bune. Casa de sticlă Radio ZU, montată în inima Târgului de Crăciun din Oradea, este vizitată zi de zi de oameni de bine care-și doresc să ofere din ce au, oamenilor care n-au. Unul dintre acești oameni este Loredana, care a donat 1000 de euro unui băiețel de 11 ani, Mișu, diagnosticat cu o boală gravă.

or9or9

Citește și: Loredana Groza, despre actorii din filmul 21 de Rubini: „Am fost fascinată de Mickey Rourke, de Anthony Delon. Faptul că pot să îmi ating idolii este…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține Loredana Groza în formă, la 53 de ani: „Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat…'. Ce spune despre operațiile estetice / EXCLUSIV

Citește și: Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost recunoscute de o femeie la autostop, la America Express: „Fetița doamnei știa de noi pentru că…”

Citește și: Cum arată Mihaela Borcea, la 12 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Apariție rară alături de actualul partener: „Acest premiu îl dedic familiei…”

Loredana Groza, gest impresionant pentru un copil grav bolnav

Ca în fiecare an, Radio ZU a început campania „Orașul Faptelor Bune', tradiție începută în urmă cu 8 ani. Ediția de anul acesta a început pe 16 decembrie, în inima Târgulul de Crăciun din Oradea, și se desfășoară până pe 22 decembrie. Mișu, un băiețel de doar 11 ani, s-a născut cu o boală extrem de gravă și are nevoie de o intervenție chirurgicală în valoare de 30.000 de euro.

„Mișu este diagnosticat cu Sindromul Angelman. La cei 11 anișori, luptă cu povara celor 100 de crize pe zi, iar sistemul sanitar românesc este în imposibilitatea de a-mi salva copilul sau măcar ai da un tratament performant! Un spital din Turcia a oferit o șansă copilului meu – o intervenția de stimulare a nervului vag, operație care ne-ar costa suma de 30.000 euro', a spus mama tânărului.

Loredana s-a implicat cu tot sufletul în această misiune. Ea a trecut prin toate emoțiile din Orașul Faptelor Bune, a râs, a plâns și a îndemnat comunitatea Orașului Faptelor Bune să doneze. Cei 30.000 de Euro pentru efectuarea operațiilor lui Mișu s-au strâns în doar o oră.

„Toată speranța, bucuria și încrederea să fie în noi constantă și să n-o pierdem! Cred că asta este și energia de care are nevoie și fiul tău. Și cred că orice lucru se poate întâmpla pentru ca atunci când există dragoste și uniune, incluziune, când ne includem și ne considerăm împreună și nu separați, atunci lucrurile se pot transforma și o posibilitate poate deveni realitate', i-a transmis Loredana mamei lui Mișu.

„Aici am simțit că oamenii se implică'

Loredana Groza a fost profund emoționată de inițiativa „Orașul Faptelor Bune' și a fost onorată că a putut să-i ofere ajutor tânărului de 11 ani.

„Aici am simțit că oamenii se implică, chiar dacă nu se cunosc, chiar dacă nu se văd și doar se aud. Ei se implică trup și suflet și dăruiesc,  își dau din puținul lor. Suntem responsabili pentru cei din jurul nostru, chiar dacă sunt sau nu din familia noastră.

Pentru tot ce se întâmplă, noi suntem responsabili. Aceștia sunt românii, cei din Orașul Faptelor Bune. Asta înseamnă umanitate', a mai spus Loredana.

Loredana Groza, marcată de neajunsurile din copilărie

Loredana Groza s-a confruntat cu neajunsurile în copilărie. Artista a povestit că erau zile când trebuia să se descurce cu numai un leu pe zi, însă era fericită că avea șansa să se afirme în industria muzicală din România.

„La repetiţiile pentru concursul Steaua fără nume (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune.

Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal', a povestit vedeta, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton