Loredana Groza s-a pozat aproape goală. Ce detaliu a remarcat Mircea Badea: „Doamna Loredana nu poartă...”

 Ifrim Georgiana
.

Loredana Groza s-a pozat aproape goală. Pe rețelele de socializare, artista și-a surprins fanii cu o poză extrem de sexy. Vedeta este renumită pentru stilul său excentric și nu încetează să uimească prin apariții provocatoare. Fotografia nu a fost trecută cu vederea de Mircea Badea, susținând că vestimantația cântăreței i-a trezit o dilemă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale extrem de provocatoare. Recent, aceasta a pozat sexy, iar imaginea a strâns deja mii de aprecieri și sute de comentarii. Îmbrăcată doar într-un tricou gri, vedeta a stârnit imaginația bărbaților și a femeilor deopotrivă. Mircea Badea a comentat această apariție și s-a întrebat dacă artista poartă sau nu lenjerie intimă în imaginea postată pe rețelele de socializare.

groza-1groza-1

Loredana Groza s-a pozat aproape goală. Încă o dată, cântăreața a făcut furori pe rețelele de socializare. Fanii acesteia s-au întrebat s-au întrebat dacă poartă și alte piese vestimanetare cu excepția tricoului.

Citește și: Ce dietă ține Loredana Groza. Alimentele pe care nu le mai consumă de 20 de ani:„Din păcate, am renunțat și la…'

Citește și: Cum se înțelege Loredana Groza cu fiica ei, Elena:”Nu sunt o mamă care a trăit în comunism. Ea e mai…”

Citește și: Ginerele lui Adrian Minune, operat de urgență.Ce diagnostic a primit soțul lui Karmen și cum se simte acum

Citește și: Oana Lis și-a amanetat verigheta.”Să pot să-i cumpăr de urgență…”. Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis

Loredana Groza s-a pozat aproape goală

În imaginea publicată pe contul său de Instagram, Loredana Groza pare că poartă numai un tricou scurt, care îi dezvăluie abdomenul. Mircea Badea a comentat apariție acesteia, cât și descrierea din dreptul imaginii.

„Deci, eu cum să steam eu liniştit aşa, mă rog, vorba vine, semi-amputat aşa, primesc mesaje de la cetăţeni cu care sunt într-o relaţie de amiciţie şi îmi trimit următoarea fotografie/postare a doamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Şi zice „Lazy afternoon…Lady L”. Adică după-amiază leneşă. Şi Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă', a declarat Mircea Badea potrivit Antena 3.

„Nu e pe OnlyFans'

Mircea Badea a susținut că vestimentația Loredanei Groza poate fi subiectul unei dezbateri. Acesta s-a întrebat dacă artista poartă sau nu lenjerie intimă.

„Deci, dânsa se află undeva în Balcani şi s-a pozat aşa. Am stat aşa un pic, m-am uitat aşa…Nu e pe OnlyFans, e pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Şi votul meu ar fi că nu poartă.

Oricum, mi se pare mai interesant decât ce spune Pârvulescu despre nunta lui Simion. Mi se pare mai interesant să dezbatem dacă poartă sau nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniştit', a adăugat Mircea Badea potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton