Cum s-au fotografiat Loredana Groza și Iulia Vântur în India: „Când se adună fetele”. Artista a mers în vacanță însoțită de fiica ei

 Ifrim Georgiana
.

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea, se află într-o vacanță în India în această perioadă. Artista a profitat de concediu pentru a se reîntâlni cu Iulia Vântur, buna ei prietenă, după cum se poate observa în imaginile postate pe rețelele de socializare. Loredana Groza pare să fie fascinată de peisajele din Mumbai, dat fiind că nu se află la prima vizită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După un program încărcat de concerte, evenimente și emisiuni, Loredana Groza și-a făcut bagajele și a zburat tocmai în India, însoțită de fiica ei. În mediul online, artista a publicat mai multe fotografii din timpul vacanței și a apărut îmbrăcată într-un costum tradițional indian, colorat și cu un imprimeu deosebit. Loredana Groza a profitat de ocazie pentru a se întâlni și cu Iulia Vântur, stabilită de peste 10 ani în țara iubitului ei, Salman Khan.

420053752_18414264868001658_8770815854581117508_n420053752_18414264868001658_8770815854581117508_n

Citește și: Loredana Groza, adevărul despre cât a câștigat din vânzarea celor 1,5 milioane de albume „Bună seara, iubite!': „Salariul mamei mele de învățătoare'

Citește și: De ce a pozat Loredana Groza în Playboy, după ce a devenit mamă: „În România, dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. E un mod de a le ajuta pe femei să…”

Citește și: Pavel Bartoș a împlinit 49 de ani. Ce vedete au venit la ziua actorului și de ce a lipsit Cabral: „Mă puteai invita și pe mine”

Citește și: Cum arată actrița Simona Mihăescu la 26 de ani de când a debutat la Acasă TV: „Toată lumea roia în jurul meu! Oriunde merg lumea mă cunoaște”

Loredana Groza și Iulia Vântur s-au reîntâlnit în India

Anul trecut, Loredana Groza a vizitat India de două ori. Fascinată de cultura și peisajele de acolo, artista a planificat o nouă vacanță, iar fiica ei, Elena Boncea, a însoțit-o și de această dată. Iulia Vântur li s-a alăturat într-una din zilele sejurului, iar cântăreața a imortalizat întâlnirea lor. Loredana Groza a ținut să-i transmită bunei ei prietene că și-ar dori s-o revadă în România și i-a mulțumit pentru clipele petrecute împreună.

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!', a spus artista, într-un clip postat în secțiunea de InstaStories.

„Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!', a spus Iulia Vântur.

Loredana Groza, însoțită de fiica ei în majoritatea vacanțelor

Loredana Groza nu este o împătimită a vacanțelor lungi. Majoritatea concediilor le petrece cu fiica ei, Elena, fiind una dintre activitățile care le consolidează relația. Artista este de părere că plecările dese o scot din ritm și preferă un program mai alert.

„Nu am avut multe vacanțe, aceasta a fost o ieșire foarte scurtă. Imediat cum am venit din India, am plecat la Făgăraș. Am avut spectacol acolo, iar când am plecat în India am avut concert în Mamaia. Și chiar mă simt bine că e așa, pentru că îmi place să am o vară activă, decât una cu prea multe vacanțe. Uneori vacanțele, dacă sunt prea lungi și prea dese, te scot așa din ritm. Până încarci din nou acele baterii de muncă, de lucru, e așa o perioadă de inerție, pe care nu o agreez. Îmi place să fiu în foc continuu. Viața merită trăită, fanii mei trebuie să se bucure tot timpul și pentru mine efortul nu e prea mare ca să îi fac fericiți', a spus artista anul trecut.

De ce nu are Iulia Vântur cetățenie indiană

Deși e stabilită de 10 ani în India, Iulia Vântur nu deține cetățenia acestei țări. Artista susține că nu intenționează să aplice pentru cetățenie indiană, pentru că este româncă și actul nu i-ar aduce beneficii.

„Am două case (n.r. în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt', a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță', de a Pro TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton