Loredana - Un nou clip cu un look a la Grace Kelly

 Revista VIVA
.

Dupa lansarea albumului „Sundance', Loredana a plecat spre Paris, acolo unde a filmat un nou videoclip: single-ul se numeste „Like a Rockstar' si este cea de-a doua piesa promovata de pe albumul inregistrat in America.

„Am profitat de faptul ca era vacanta si Parisul nu era aglomerat. Am filmat in doua zile, ceea ce in conditii normale era practic imposibil', declara Loredana.

Loredana

Artista a lucrat cu o echipa de francezi, regizorul Julien Rocher interpretand si rolul principal in clipul filmat in stilul filmelor Nouvelle Vague.

„Like a Rockstar' a fost filmat intr-un studio, pe un pod in Montmartre, in Place de la Concorde, iar Loredana a adoptat un look inspirat de divele anilor 60, Brigitte Bardot si Grace Kelly.

Loredana

Am abordat patru atitudini, patru stylinguri pe care le-am conceput impreuna cu echipa franceza de stilism. Ei au venit cu toate propunerile si am colaborat foarte bine din toate puctelede de vedere: machiaj, par si stilism.', completeaza artista.

Loredana

Tot din anii 60 este si masina care apare in videoclip si care i-a creat cele mai mari probleme Loredanei in timpul filmarilor.

„A fost mai greu de condus decat masinile moderne; este o masina clasica, nu avea niciun sistem din acesta modern de franare sau de directie. A fost chiar o cursa destul de periculoasa, mai ales ca incepuse sa ploua iar eu trebuia sa am o viteza costanta mare. Mi-a fost frica sa nu derapez pentru ca franele nu tineau ca cele de astazi, iar masina e mult mai rigida, mai dura.', a declarat artista.

Loredana

Videoclipul piesei Like A Rockstar' pote fi vizionat in exclusivitate pe www.protv.ro, pana pe data de 29 septembrie.

Foto: MediaPro Music
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton