Lu-K Beats, unul dintre fondatorii trupei Șatra Benz, a fost internat de urgență în spital: "Am nevoie să îmi doneze sânge...". Ce probleme de sănătate are

 Radulescu Ruxandra
.

Lu-K Beats, unul dintre fondatorii trupei Șatra Benz, a fost internat de urgență în spital. Artistul Lu-K Beats unul dintre membrii fondatori ai trupei Șatra Benz, se află în spital și are nevoie de transfuzie de sânge, urgentă. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă Lu-K Beats!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lu-K Beats de la Șatra Benz se confruntă cu mari probleme de sănătate, iar în aceste momente se află în spital. Artistul a împărtășit azi pe contul de socializare un mesaj în care solicită ajutorul celor care po dona sânge penru el. Acesta se află înternat la Spitalul Județean Ilfov. Iată mai multe detalii!

img-49img-49

Lu-K Beats, unul dintre fondatorii trupei Șatra Benz, a fost internat de urgență în spital

Lu-K Beats, unul dintre membrii fondatori ai trupei Șatra Benz, are mari probleme de sănătate și are nevoie de persoane ce pot dona sânge. Artistul, pe numele său real Luca George Iulian, a lansat un apel de ajutor, prin intermediul contului de Instagram, în care anunță că se află internat la Spitalul Județean Ilfov și are nevoie de donatori de sânge.

„Cine este dispus, am nevoie de oameni, să îmi doneze sânge la orice centru de donare, în numele Luca George Iulian, pentru Spitalul Județean Ilfov. Mulțumesc!', este mesajul lui Lu-K dde la InstaStory

Apropiații lui Lu-K Beats îndeamnă, încă o dată, oamenii să doneze oriunde și orice grupă de sânge, doar cu menționarea numelui artistului: Luca George Iulian.

Lu-K Beats ar suferi de o afecțiune la stomac

Potrivit surselor din presa scrisă, Lu-K Beats ar suferi de mai multă vreme de o afecțiune la stomac de mai mult timp, care anul acesta s-a agravat și i-a cauzat complicații, de aceea a avut nevoie să se interneze.

Citește și: Mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan, la un an de la moartea lui Nosfe: „Îmi pare rău că mai aveam să ne oferim și nu mai putem”

Citește și:Maria, fiica cea mare a lui Pepe, face performanță în handbal. Ce mesaj i-a transmis artistul după o victorie pe teren: „Mândru pentru…’

Citește și:Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui: „M-a uimit! L-am întrebat dacă este sigur…’. Cum a trecut vedeta peste cumpenele vieții sale / EXCLUSIV

'El are niște probleme cu stomacul de foarte mult timp, iar din păcate după anul acesta care nu a fost deloc ușor pentru el, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Se poate dona oriunde, oricum, orice fel de grupă de sânge, pentru că se va da la schimb cu grupa lui, dar să se menționeze numele lui acolo. El este internat!', au declarat surse pentru SpyNews.ro.

Declarațiile lui Lu-K Beats, la un an după moartea lui Nosfe

În urmă cu un an, membrii trupei Șatra Benz au suferit o pierdere enormă, odată cu moartea colegului lor, Nosfe. După decesul lui Nosfe, Lu-K Beats și ceilalți membrii Șatra Benz au dedicat proiecte în semn de omagiu artistului.La un an de la decesul cântărețului, Lu-K Beats a declarat, pentru Antena Stars, că este la fel de îndurerat de pierderea prietenului lui.

'Ce să simt…o durere foarte mare și un sentiment de dor și de fericire, în același timp, că uite câtă lume a venit, tot vine, tot pleacă lumea. Am prins o zi foarte frumoasă și azi și ieri la lansare. Am pus lansarea ei strict că se făcea un an și am zis să comemorăm și să sărbătorim în același timp. E la fiecare concert cu noi', a declarat Lu-K Beats, recent, pentru Star Magazin.

FOTO: Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton