Lucian Mîndruță, despre momentul când a fost fotografiat alături de altă femeie, acum 14 ani, și acuzat că-și înșală soția: „În povestea asta sunt mai multe persoane implicate, minim trei, patru. Eu am jurat că nu...”

.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Lucian Mîndruță a vorbit, printre altele, și despre presupusul episod de infidelitate din anul 2009, când a fost acuzat că și-a înșelat soția. La vremea respectivă, jurnalistul a fost fotografiat de paparazzi în compania altei femei, însă povestea a avut un deznodământ fericit. Ioana, soția lui, l-a iertat și a ales să mai dea o șansă căsniciei lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Lucian Mîndruță este căsătorit cu soția sa, Ioana, din 1999 și au împreună doi fii, Matei și Mihai. Cu peste un deceniu în urmă, jurnalistul a devenit subiectul multor articole după ce a fost surprins în compania unei femei despre care s-a scris că i-a fost amantă. Înaintea publicării imaginilor, i-a cerut iertare soției lui, în direct la Antena 1, pentru durerea pe care urma să i-o pricinuiască. Povestea a rămas neclară pentru mult timp, fiindcă infidelitatea nu a fost recunoscută în mod deschis, ceea ce a intensificat speculațiile din presă.

mindruta lucianmindruta lucian

Citește și: Lucian Mîndruță, afectat și acum de divorțul părinților și de traumele copilăriei: „Am fost răpit de tatăl meu. S-a mușamalizat cazul, m-a dat înapoi”

Citește și: Cine este Lucian Mîndruță. Înainte de televiziune, a lucrat ca electrician și ca paznic / E căsătorit de 25 de ani și are doi copii

Citește și: Cum arată casa lui Catrinel Sandu imediat după ce uraganul Milton a lovit Florida: „Nu vă faceți griji dacă nu răspundem imediat”

Citește și: Gina Matache dezvăluie de ce fostul ei soț a luat-o pe calea bisericii: „Au fost lucrurile foarte negre pentru el”. Tatăl Deliei a fost călugăr timp de 18 ani pe Muntele Athos

Lucian Mîndruță, adevărul despre momentul când a fost fotografiat alături de altă femeie, acum 14 ani

Presupusul episod de infidelitate a avut loc în decembrie 2009. Paparazzi CIAO l-au surprins pe Lucian Mîndruță în compania unei femei, alta decât soția acestuia, pe un câmp din Mogoșoaia. Acolo, jurnalistul a remarcat că este filmat și fotografiat.

În seara aceleiași zile, Lucian Mîndruță i-a cerut iertare soției lui, Ioana, în direct la Antena 1. Iată mesajul pe care acesta l-a adresat public, în fața unei țări întregi:

„În seara asta îmi pare rău că trebuie să fiu o știre. Astăzi s-a întâmplat un lucru care va aduce multă durere familiei mele. Mâine un ziar din București va publica niște fotografii urâte, din punctul meu de vedere, urâte din punctul de vedere al mai multor persoane. În momentul acesta probabil că nu sunt nici un părinte foarte bun, nici un soț extraordinar. În momentul acesta sunt un om care este o știre și poate că vă răpesc timpul dumneavoastră în seara asta să vă spun o dată că familia mea este alături de mine chiar dacă am greșit enorm față de ea și apoi să îmi cer scuze Ioanei, lui Matei, Andreei și lui Mihai pentru lucrurile grele care urmează pentru ei în perioada următoare. Aș vrea doar să îi rog să rămână cu mine și dumneavoastră dacă puteți, doamnelor și domnilor'.

Ioana Mîndruță, afectată după apariția imaginilor

Mai târziu, Lucian și Ioana Mîndruță au vorbit deschis despre momentul de cumpănă din căsnicia lor. Soția jurnalistului s-a arătat foarte afectată de această poveste, dar au ales să rămână împreună, ca familie, și să pună binele copiilor pe primul loc.

„Aș fi ipocrită dacă aș spune că a fost ușor, dar ca neurolog știu că isteria nu face bine nimănui, cu excepția celebrității. (…). Amândoi avem meserii care interacționează cu oamenii și atunci când facem fapte bune există tendința de a fi luați drept model, iar atunci când greșim, trebuie să fim gata să înțelegem oprobriul public', a declarat Ioana, în 2010, într-un interviu acordat revistei „Story'. Tot atunci a dezvăluit și motivul pentru care nu a încheiat mariajul: „Între aceste două momente a fost o scurtă lecție de viață, care nu a putut să șteargă într-o zi tot ce am învățat și știm despre noi'.

Lucian Mîndruță a negat, pentru aceeași publicație, că i-a fost infidel soției: „Dacă aș spune că nu am înșelat-o, nu m-ar crede nimeni. Însă, dacă aș spune da, asta chiar ar fi o minciună (…). La Ioana îmi place că râde cu mine, de aceleași lucruri. Îmi place că simte ca mine, că am văzut aceleași filme, am citit (aproximativ) aceleași cărți, că înțelegem lumea la fel. Și-mi mai place că va îmbătrâni cu mine'.

Lucian Mîndruță, la 14 ani distanță de la presupusul amantlâc: „În povestea asta sunt mai multe persoane implicate'

Invitat recent în emisiunea lui Denise Rifai, jurnalistul a făcut noi declarații despre presupusul amantlâc din urmă cu 14 ani. Lucian Mîndruță nu a recunoscut infidelitatea în mod deschis, preferând să compare episodul cu un jaf la bancă.

„Știi, povestea asta este ca o spargere la o bancă. S-a întâmplat spargerea, a fost surprinsă de camerele de supraveghere, hoții au fugit, au fost prinși mai târziu de poliție, dar nu a trădat nici unul.

Toată lumea a fost mucles și au scăpat. E, în povestea asta sunt mai multe persoane implicate. Minim trei, patru, probabil. Eu sunt unul dintre membrii bandei ca să zic așa și am jurat că nu o să-i dau în gât pe ceilalți și nu o să o fac nici acum', a declarat acesta, la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Pe cine ați acoperit?', a continuat Denise, iar Mîndruță a răspuns în același mod „Pe toți ceilalți colegi! Pe toți ceilalți colegi de bandă, ca să zic așa'.

Cât de afectat a fost Lucian Mîndruță după acel episod

Jurnalistul recunoaște că a avut mult de pierdut după apariția imaginilor cu presupusa amantă. Nu neapărat din punct de vedere profesional, ci pentru că este în continuare asociat cu povestea respectivă.

„Adevărul este că, singurul din toată povestea asta care a pierdut ceva important am fost eu. Nu job-ul! Nu, job-ul nu este atât de relevant. Adică este o pierdere mică. Am pierdut faptul că oricând cauți numele meu și asta pot să facă și copiii mei acum, găsești povestea aceea. Asta este o pierdere! Fiindcă, povestea aceea are să îi urmărească pe copiii mei, acele știri din presă, toată viața lor când vor căuta, dacă vor dori să caute vreodată. Și nici măcar lor nu le pot vorbi despre asta', a mai spus acesta în cadrul aceleiași emisiuni.

Cum și-a convins soția să îl ierte

Lucian Mîndruță a mai spus cum a fost iertat de soție, dar și ce lecție a învățat după episodul respectiv.

„Nu știu! Probabil că eram un foarte bun prezentator. Deși, nu am mai prezentat știrile la trei luni după aceea., a spus Lucian Mândruță. Întrebat fiind dacă a meritat el a răspuns: „Fiecare bucată din viață e o chestie care vine cu niște lecții la pachet. Atunci când te gândești a meritat să faci un lucru sau altul, te gândești la momentul acela și la ce se întâmplă poate mai târziu, în timp, la ce înveți din asta, cu ce rămâi din povestea asta. Eu am rămas din povestea asta cu o chestie foarte interesantă. Am descoperit că oamenilor le pasă de mine. Credeam că sunt un anonim. Și am descoperit că dintr-o dată, jumătate din presă scrie despre povestea mea. Amuzant a fost că în momentul în care am aflat că de fapt contam, nu am mai contat. Și am aflat, cu ocazia asta, cât de repede trece gloria asta lumească'.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton