Luciana Indre a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul: „Familie binecuvântată!”

.

Luciana Indre a născut astăzi, 19 septembrie 2024, un băiețel. Prezentatoarea TV este în culmea fericirii, pentru că i s-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Minunea s-a întâmplat în viața ei la scurt timp după ce a învins cancerul. Vedeta a împărtășit fericita veste cu fanii ei, postând prima imagine cu bebelușul. Iată ce mesaj emoționant a transmis!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Luciana Indre este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Pe lângă profesionalismul ei, gazda emisiunii „Sănătate cu stil’, de la Prima TV, este apreciată de fanii ei pentru puterea de care a dat dovadă în lupta cu cancerul. Din fericire, frumoasa vedetă a învins boala, iar după o perioadă în care a fost greu încercată, Dumnezeu a răsplătit-o cum nu se putea mai frumos, cu o familie.

Citește și: Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Actrițele au îmbrăcat ținute îndrăznețe și elegante


Citește și: Ce face și cu ce se ocupă Cristian Georgescu, la 4 ani de la divorțul de Anca Țurcașiu. Împarte o nouă pasiune alături de logodnica lui: „Am zis să le fac acum la tinerețe'

Citește și: De ce a ținut secret Luciana Indre luni bune diagnosticul de cancer: „Nu era ușor să îmi pun peruca pe cap, să mă îmbrac frumos și să zâmbesc la TV. A fost un șoc pentru mine și pentru toată lumea, dar…'. Mama ei a pierdut lupta cu aceeași boală / EXCLUSIV

Citește și: Luciana Indre de la Prima TV a fost cerută în căsătorie, după un an de relație. Cum arată logodnicul ei: „A apărut în viața mea la câteva săptămâni după ce m-am vindecat’


Luciana Indre a născut un băiețel

Prezentatoarea Luciana Indre a devenit astăzi mamă. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a postat prima imagine cu bebelușul. În fotografie apare și soțul ei, Octavian, conturând un tablou de familie perfect.

„Tablou de septembrie personalizat. Cuvinte să-l descriu nu există, oricât aș încerca să le găsesc. Și totuși dacă e să îi pun un nume: Familie binecuvântată! #babyRafael #myboys #momlife’, este mesajul emoționant transmis de Luciana Indre pe contul ei de Instagram.


Imaginea postată de Luciana Indre a strâns rapid un număr mare de like-uri, iar urmăritorii ei de pe rețelele de socializare au felicitat-o.

Ce semnificație specială are numele Rafael Ioan, cel ales de Luciana Indre pentru fiul ei


De curând, când era pe ultima sută de metri cu sarcina, Luciana Indre ne-a oferit un interviu de colecție pentru revista VIVA!, în care ne-a dezvăluit, printre altele, numele ales pentru fiul ei. Acesta este Rafael Ioan și, potrivit spuselor vedetei, înseamnă „Dumnezeu a vindecat’. Semnificația acestuia e una specială pentru prezentatoarea TV, susținând că micuțul este „o minune venită după vindecarea mea’.

„Rafael Ioan. La mine, alegerea a fost ușoară. Rafael înseamnă „Dumnezeu a vindecat’ și el este o minune venită după vindecarea mea, iar Ioan după tatăl meu’, ne-a dezvăluit Luciana Indre, recent, în revista VIVA!


Tot ea ne spunea că se simte binecuvântată cu această sarcină, pentru că nu se aștepta să se întâmple atât de repede, după ce a suferit de cancer:

„Mi-am dorit foarte mult, dar nici nu mă gândeam că se va întâmpla atât de repede după diagnostic. Când am început tratamentele, știam că șansele de a obține o sarcină pot să scadă și există riscuri, dar mi-am zis de atunci că, dacă va fi să am copii, va fi doar cu voia lui Dumnezeu. Și El a avut grijă să le așeze pe toate, așa că sarcina a venit natural, a fost ca o minune. Imediat după ce am aflat, am făcut testele genetice și tot ce este posibil din punct de vedere medical pentru a ne asigura că totul este în regulă. Dar asta ar trebui să fie o regulă, cred că orice femeie care urmează să devină mamă, nu doar cele care trec printr-o experiență ca a mea, are îngrijorări și frământări până își ține copilul sănătos în brațe. După aceea, vin alte griji, evident, este o altfel de responsabilitate’.

Sursă foto: Instagram