Luciana Indre de la Prima TV este însărcinată, la doi ani de când a învins cancerul, și a postat primele imagini cu burtica de gravidă: „Atât de multe binecuvântări…” / A făcut și nunta anul acesta

 Miniosu Alexandra
.

Luciana Indre de la Prima TV este însărcinată, la doi ani de când a învins cancerul, și a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Prezentatoarea TV și soțul ei, Octavian, sunt în culmea fericirii, având în vedere că mai sunt doar câteva luni până ce familia lor se va mări. Anul acesta, cei doi au făcut și nunta, la aproape un an de la cununia civilă, și au arătat spectaculos!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Luciana Indre trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Gazda emisiunii „Sănătate cu stil', de la Prima TV, este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima dată. Anul acesta, în urmă cu câteva săptămâni, ea a îmbrăcat și rochia de mireasă. Prezentatoarea TV a avut o nuntă de vis și a strălucit la brațul soțului ei, Octavian.

luciana-indre-1luciana-indre-1

Citește și: Oana Roman a răbufnit după ce mașina i-a fost zgâriată, chiar în fața casei: „Uite cum nu dorm de supărare! De ce oare să faci așa ceva? De ce? Dintr-o răzbunare pentru că mi-am permis eu să…”

Citește și: Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată. Actrița din filmul „Barbie' și soțul ei, Tom Ackerley, vor deveni părinți la 8 ani de la căsătorie

Citește și: Luciana Indre a continuat să lucreze la Prima TV și în perioada în care se lupta cu cancerul: „Fără ca oamenii să bănuiască drama prin care treceam…'

Citește și: Luciana Indre, despre lupta cu cancerul la sân. Prezentatoarea a învins boala: „Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare'

Luciana Indre de la Prima TV este însărcinată, la doi ani de când a învins cancerul, și a postat primele imagini cu burtica de gravidă

Cea care a făcut marele anunț a fost chiar prezentatoarea TV. Luciana Indre a postat pe Instagram mai multe imagini cu ea și soțul ei, în care vedetei i se vede burtica de gravidă. Potrivit spuselor ei, Dumnezeu a binecuvântat-o cu un copil la doi ani de când s-a vindecat de cancer.

„Iulie 2024. Au trecut doi ani de când am primit vestea ca m-am vindecat. Doi ani in care am primit atât de multe binecuvântări de la viață, însă cea mai mare va sosi in curând, aceea de a fi mamă', a transmis Luciana Indre pe contul ei de Instagram.

Luciana Indre și soțul ei, Octavian, s-au căsătorit anul civil anul trecut. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au făcut și nunta, jurându-și iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Au arătat impecabil în ziua cea mare, ea într-o rochie lungă, cu voal, ca de prințesă, iar el într-un costum elegant.

„Am pasit mai departe in viata, de aceasta data in fata altarului. Cu mai mari emotii, dar la fel de recunoscatori pentru ca Dumnezeu ne-a unit. Multumim tuturor celor care au ales sa fie alaturi de noi si povestea noastra care… merge mai departe pe drumul familiei. Sa fim cu totii sanatosi si fericiti!', a scris Luciana Indre în dreptul imaginilor de la nuntă, pe rețelele de socializare.

Luciana Indre de la Prima TV a fost cerută în căsătorie, după un an de relație

În 2021, Luciana Indre a fost depistată cu cancer mamar, în urma unui control de rutină. La acea vreme, prezentatoarea de la Prima TV a trecut printr-o operație de dublă masectomie și a urmat un tratament dificil. În 2022, gazda emisiunii „Sănătate cu stil' a anunțat că boala a intrat în remisie și a trecut pe lista „supraviețuitorilor':

„Am ajuns în vârful muntelui. Și am înțeles acum ce e dincolo de el. Frumusețea pe care ți-o oferă înălțimile atunci când le recunoști efortul și scopul. Mă uit înapoi și nu văd decât un drum bătut de pași ba grăbiți, ba prea domoli'.

La câteva săptămâni după ce s-a vindecat de cancer, Luciana Indre l-a cunoscut pe actualul ei logodnic. Cererea în căsătorie a avut loc în 2023, după un an de relație, iar prezentatoarea de la Prima TV făcea atunci primele declarații despre schimbările din viața sentimentală.

„Viața personală e frumoasă. E (n.r. cineva în viața ei) și mulțumesc lui Dumnezeu că există și că mă face fericită. M-am logodit de curând și e un om care mă iubește, pe care-l iubesc și care mă învață zi de zi ce înseamnă iubirea și cuvântul ‘te iubesc și pentru asta îi mulțumesc. Nu mă mai gândeam, a apărut în viața mea exact la câteva săptămâni după ce m-am vindecat. Și el a dus mai departe vindecarea aia, a rănilor profunde care mai existau', a mărturisit atunci Luciana Indre, potrivit ego.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton