Luciana Indre, despre lupta cu cancerul la sân. Prezentatoarea a învins boala: „Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare”

 Ifrim Georgiana
.

Luciana Indre, despre lupta cu cancerul la sân. În 2021, prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil' a fost depistată cu cancer, în urma unui control de rutină. Ulterior, aceasta a trecut printr-o operație de dublă masectomie și a urmat un tratament dificil. Recent, vedeta de la Prima TV a făcut câteva declarații despre lupta cu boala, mărturisind că îi este greu să retrăiască primele săptămâni după diagnostic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmp cu un an, Luciana Indre a fost diagnosticată cu cancer la sân. Prezentatoarea de la Prima TV a trecut prin momente extrem de dificile, susținând că a avut un tip de cancer „foarte agresiv', iar fiecare zi până la începerea tratamentului a fost „vitală'. Pe data de 20 iulie 2022, Luciana Indre a anunțat că boala a intrat în remisie completă și că se află pe „lista supraviețuitorilor'. La acea vreme, prezentatoarea a a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mărturisind că a primit „o șansă uriașă'.

luci9luci9

Luciana Indre, despre lupta cu cancerul la sân. „Ironia sorții a făcut ca în tot acest an să prezint o emisiune medicală și să îi indemn pe oameni să își vadă de sănătate. De multe ori, îmi venea să urlu în platou și să le spun: mergeți la analize! Nu pierdeți nicio zi! Vă pierdeți pe voi!', este mesajul transmis de prezentatoarea după ce a învins boala.

Citește și: Luciana Indre de la Prima TV, mărturisiri tulburătoare după ce a învins cancerul:”Am primit o șansă uriașă”

Citește și: Nicoleta Voicu a fost adoptată în Ajunul Crăciunului și gândul ei merge acum la copiii din orfelinate:”Eu am avut noroc, dar…”

Citește și: Ioana Năstase i-a dat un ultimatum lui Ilie Năstase, înainte de a intenta divorț:”Asta nu prea mai e căsătorie”

Citește și: Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A.:”Există afacerea mea”

Luciana Indre, despre lupta cu cancerul la sân

Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil' a relatat etapele pe care le-a parcurs de la aflarea diagnosticului. Aceasta a mărturisit că îi este greu să retrăiască acele momente, având în vedere că totul s-a întâmplat cu o viteză uimitoare.

„Mi-e greu și acum să retrăiesc primele săptămâni după diagnostic, pentru că nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Totul se petrecuse foarte repede și trebuia să parcurg urgent toate etapele de investigații, pentru că am avut un tip de cancer extrem de agresiv. Fiecare zi care trecea până la începerea tratamentului era vitală.

De unde am găsit puterea? De la Dumnezeu. Atât! L-am simțit alături la fiecare bătaie a inimii, în fiecare lacrimă! Îl imploram să mă ajute să mă fac bine. Așteptam rezultatul de la PET CT, care urma să arate dacă există sau nu metastaze.

În momentul în care mi s-a spus că nu s-a extins și sunt șanse mari de vindecare, mi-am recăpătat speranța. I-am mulțumit Domnului, mi-am îmbrățișat tatăl si așa am mers mai departe', a declarat vedeta pentru Click!.

„Așteptarea rezultatelor era o furtună de emoții'

Luciana Indre a mărturisit că au existat momente când și-a pierdut speranța că se va vindeca. Așteptarea rezultatelor era copleșitoare, însă își recăpăta încrederea atunci când afla că răspundea bine la tratament.

„Desigur! Dar din fericire au fost momente izolate, în special atunci când treceam printr-o  nouă serie de investigații. Așteptarea rezultatelor era o furtună de emoții, de gânduri, de neliniști! Apoi veneau rezultatele, răspundeam bine la tratament și tumoarea se retrăgea, așa că îmi recăpătăm încrederea. Vedeam zilnic alte cazuri mai dificile, paciente care nu se simțeau bine nici după tratament și pentru care întregul proces era doar o prelungire a vieții…', a povestit aceasta.

„Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare'

Vedeta de la Prima TV a mărturisit că urmările tratamentului oncologic pot fi copleșitoare, însă a avut sprijinul medicilor.

„Am trecut prin toate etapele unui tratament oncologic: ședințe de chimioterapie, dublă mastectomie cu reconstrucție, apoi alte ședințe de chimioterapie adjuvantă și radioterapie. Urmările chimioterapiei și operațiile pot fi copleșitoare, dar un rol important l-au avut medicii, care au minimizat aceste efecte. Contează foarte mult să ai încredere în cei care te tratează, în medicina de astăzi și în Dumnezeu', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton