Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar”

 Ifrim Georgiana
.

Duminică, 23 septembrie, a avut loc prima seară de bootcamp la „Chefi la cuțite', sezonul 12. Prima probă a pus la încercare abilitățile și nervii celor aproximativ 120 de concurenți care au ajuns în această etapă crucială. În timpul jurizării, lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău și a avut nevoie de o pauză pentru a se întoarce la degustarea preparatelor. Iată ce s-a întâmplat în ediția anterioară a show-ului culinar de la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ediția trecută a emisiunii „Chefi la cuțite', sezonul 12, a marcat prima etapă a bootcampului. 120 de concurenți s-au luptat pentru un loc în cea de-a doua probă eliminatorie a show-ului culinar, după care cei trei jurați vor începe să-și formeze echipele. La finalul unei zile epuizante, doar 46 de concurenți au demonstrat că merită să lupte pentru un loc în echipă, prima probă constând în prepararea unui sandviș cald. Deși cerința nu le-a ridicat probleme concurenților aflați la bancul de lucru, lucrurile s-au complicat atunci când Cătălin Scărlătescu a acuzat stări de rău și s-a oprit din jurizare.

ca11ca11

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 12. Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la jurizare, în prima etapă a bootcampului: „Nu mai pot!'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Gabriel Florin Mihăilescu, de la trupa Albatros. A cucerit jurații la Chefi la Cuțite

Citește și: Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit. Actorul a lipsit de la ziua de naștere a fiicei lui MM Stoica

Citește și: Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale: „Au criticat că eu m-am îmbrăcat în sutien și că Sofia a fost ciufulită. Copilul meu…”

Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare

În ediția anterioară a emisiunii „Chefi la cuțite', a avut loc prima probă a bootcampului, iar cei trei jurați au fost nevoiți să deguste aproximativ 120 de preparare. Proba a constat în prepararea unui sandviș, iar numai 48 de concurenți și-au asigurat locul în cea de-a doua probă eliminatorie. În timpul degustării, Cătălin Scărlătescu a acuzat o stare de greață, din cauza preparatelor pe bază de ou, și s-a întors spre două concurente, cerându-le să-i facă o frecție la mâini.   

„Eu nu mai pot cu ou… Îmi trebuie o pauză măcar. Ia, trage-mă și pe mine pe mână, că nu mai pot de la ouăle alea. Mi se face rău!, i-a spus chef Cătălin Scărlătescu colegului săi Florin Dumitrescu.

„Cere o pauză', a spus Florin Dumitrescu. Moment în care Cătălin Scărlătescu s-a întors spre două concurente și le-a cerut să îi facă o frecție la mâini pentru că acuza stări de rău.

Cătălin Scărlătescu speră să câștige acest sezon

Înainte de prima probă a bootcampului, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite' au afirmat că sunt nerăbdători să deguste preparatele și să obțină victoria din acest sezon. Cătălin Scărlătescu este ferm convins că va ieși învingător la sfârșitul celui de-al 12-lea sezon, având în pamares alte 3 victorii în show-ul culinar.

„Am toate motivele să nu îi las pe colegii mei să câştige! Până acum, n-a existat sezon în care să nu am finalist şi am câştigat 6 din 11. Sper ca şi în sezonul 12 să fiu la fel de inspirat. Şi nu doar că vreau să câştig! Vreau să rup! Să îmi fac o echipă aşa, pe stilul meu!', a afirmat Sorin Bontea.

„O să câştig detaşat şi relaxat! Din 120 de concurenţi, trebuie să aleg doar șase. De şase sclipiri am nevoie!', a spus și Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton