Luminița Anghel și soțul ei, Silviu Dumitriade, au aniversat 12 ani de căsnicie. Cum s-au cunoscut: „Este un tată foarte bun și un soț devotat”

.

Pe 7 octombrie, Luminița Anghel a împlinit 55 de ani, însă a sărbătorit și 12 ani de căsnicie alături de Silviu Dumitriade. Îndrăgita artistă a făcut câteva dezvăluiri din viața personală, referindu-se, în special, la începutul poveștii de dragoste cu partenerul ei de viață. Iată cum și-a cunoscut Luminița Anghel soțul și cum au reușit să mențină aprinsă flacăra iubirii în anii petrecuți împreună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Luminița Anghel și Silviu Dumitriade s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună un băiat, pe nume Filip. Artista a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel, însă ambele mariaje au avut un final nefericit. La începutul acestei luni, cântăreața a avut dublu motiv de sărbătoare, căci a împlinit 55 de ani și a bifat 12 ani de căsătorie cu soțul ei. Mai în glumă, mai în serios, Luminița Anghel spune că a treia oară a fost cu noroc în dragoste, căci are alături un partener devotat și un tată grijuliu pentru fiul ei.


Citește și: „Luminița Anghel trebuia să ia trofeul. Numai că, până la urmă…’. Cum a câștigat Bodo de la Proconsul premiul la Cerbul de Aur din 2001, deși treburile erau aranjate

Citește și: Cum se înțeleg Luminița Anghel și soțul ei, după 12 ani de căsnicie, și cum a fost la nunta lor: „A fost de multe ori victima colaterală a celebrității mele’. Artista a trecut prin două divorțuri / EXCLUSIV


Citește și: Victor Pițurcă, despre relația dintre fiul lui, Alexandru Pițurcă și Cristina Ich: „Nu îi văd despărțiți. Ei se iubesc în continuare…'

Citește și: Legea ambroziei a fost promulgată. Proprietarii de terenuri, obligați să distrugă planta în 15 zile de la avertisment

Cum și-a cunoscut Luminița Anghel soțul

Pe 7 octombrie, Luminița Anghel și soțul ei, Silviu Dumitriade, au împlinit 12 ani de căsnicie. Într-un interviu mai vechi, artista a spus cum a început povestea lor de dragoste. Pe atunci, ambii suferiseră decepții sentimentale, motiv pentru care legătura dintre ei s-a înfiripat destul de timid. Cu timpul, au descoperit că îi leagă pasiuni comune și au decis să lase sentimentele să le ghideze pașii.


„Eram prieteni, într-o gașcă de oameni singuri, fiecare venit dintr-o relație eșuată. Ne întâlneam serile și vedeam filme împreună. Eu eram gazda, pentru că mă mutasem, în acea perioadă, împreună cu mama și cu fiul meu adoptiv și aveam casa la dispoziția lor. Am început să ne cunoaștem mai bine.

Plângeam unul pe umărul celuilalt în legătură cu eșecurile anterioare sufletești și încet încet am început să ne descoperim, să ne dăm seama că vibrăm la fel și că ne plac aceleași lucruri și într-adevăr. Este și el la a treia căsătorie, eu la fel și ne place amândurora să spunem că este a treia și cea cu succes, cea norocoasă’, dezvăluia Luminița Anghel în urmă cu ceva timp, potrivit Unica.


Luminița Anghel și soțul ei, firi diametral opuse

Luminița Anghel susține că ea și soțul ei, Silviu Dumitriade, se completează foarte bine, datorită firilor diametral opuse. În timp ce artista este mai vulcanică, tatăl fiului ei este calm și discret, contrast care i-a ajutat să aibă o căsnicie fericită și longevivă.


„Echilibrăm balanța foarte bine. El este foarte calm, foarte liniștit, foarte discret și extrem de rezervat. Eu sunt foarte pozitivă, extrem de extrovertită, vulcanică, impulsivă. Iau decizii, de aceea multe dintre ele au fost luate greșit pentru că le-am luat conform primului impuls și atunci normal, nefiind gândite, nu au fost întotdeauna cele mai fericite. Echilibrăm foarte bine balanța. Dincolo de asta ne respectăm foarte mult. Nu ne-am jignit niciodată, nu am ridicat tonul unul la celălalt, lucru care se întâmplă rar în cuplu, mai ales în zilele astea.


El este un foarte bun suporter al meu, din punct de vedere profesional. Mă ajută foarte mult. A învățat foarte multe stând lângă mine, astfel încât a ajuns să-mi fie și un fel de manager, inginer de sunet, le face pe toate. El la bază fiind inginer constructor. Este un tată foarte bun și un soț devotat și îi respect foarte mult felul de-a fi. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru ceea ce este și cred că asta ne ține împreună, fericiți’, mai spunea ea despre relația cu Silviu.

Sursa foto: Facebook