Luminița Bucur, soția lui Brânzoi din Las Fierbinți, despre prima lor întâlnire, la casting: „A trebuit să-i dau o palmă”. Reacția actorului

 Miniosu Alexandra
.

Luminița Bucur, cea care o interpretează pe soția lui Brânzoi în serialul Las Fierbinți, a făcut dezvăluiri nebănuite despre prima lor întâlnire. Frumoasa actriță își aduce și acum aminte de momentul memorabil, pentru că a trebuit să-i dea o palmă actorului, la casting, lucru ce a luat-o complet prin surprindere. Iată cum a reacționat colegul ei de platou!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Luminița Bucur, cunoscută ca soția lui Brânzoi din Las Fierbinți, a vorbit public despre prima lor întâlnire, de la casting. Îndrăgita artistă a fost luată complet prin surprindere atunci când a aflat că trebuie să îi dea o palmă actorului, pentru probă. Vedeta a mărturisit că actorul a fost foarte drăguț cu ea, pentru că a lăsat-o să facă asta, fără nicio reținere. Conform spuselor ei, vedeta nu se aseamănă deloc cu personajul ei, iar regizorul Dragoș Buliga i-a spus încă de la început că trebuie să o urâțească pentru a intra mai bine în rol. În realitate, ea e de-o frumusețe răpitoare.

luminita-bucur-1luminita-bucur-1

Luminița Bucur e cunoscută în toată țara. A apărut în numeroase pelicule și piese de teatru, însă ce a făcut-o cu adevărat celebră a fost rolul soției lui Brânzoi, personaj pe care-l joacă în serialul Las Fierbinți. Deși a trecut mai bine de un deceniu de la difuzarea primului episod pe PRO TV, ea își aduce și acum aminte de casting, cu zâmbetul pe buze, pentru că a trebuit să facă un gest neașteptat.

Citește și: Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, vrea să-și deschidă o pensiune:„A lăsat totul și a venit la…'

Citește și: Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți.S-au afișat la petrecerea VIVA!

Citește și: Horia Brenciu, discuție neașteptată cu fiul său după ce a fost naș de botez:”Toma mi-a atras atenția că…”

Citește și: Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu, după patru ani de relație.Când va avea loc nunta

Luminița Bucur, soția lui Brânzoi din Las Fierbinți, despre prima lor întâlnire, la casting

Luminița Bucur a fost o adevărată apariție la petrecerea VIVA! 2022. Aceasta a venit alături de buna ei prietenă și colegă de breaslă Anca Dumitra. Vedeta a purtat o rochie lungă, înflorată, cu un umăr dezgolit. Lumea s-a bucurat să o vadă, mai ales că participă destul de rar la evenimente mondene sau emisiuni de divertisment. Cu această ocazie, ea a explicat că nu se ferește de lumina reflectoarelor, însă proiectul în care e implicată îi ocupă o mare parte din timp.

„Sunt evenimente la care încercăm să luăm parte și ne bucurăm foarte tare. Chiar asta vorbeam, că nu suntem totuși atât de familiare cu locurile pentru că ne focusăm pe ce avem de făcut și încet-încet, ieșim de la sat în lumea bună', a spus Luminița Bucur despre prezența ei la VIVA! Party 2022.

Cum a reacționat actorul Ionuț Ciocia

Actrița se bucură că rolul Lenuței Brânzoi din Las Fierbinți i-a adus atât de multă popularitate. Vedeta își amintește și acum de casting, mai exact de prima întâlnire pe care a avut-o cu partenerul ei de film, Ionuț Ciocia. La probă, Luminița Bucur a fost nevoită să îi dea o palmă artistului, iar el a acceptat fără să se împotrivească.

„Am fost de la început invitată la castig pentru rolul de „nevastă Brânzoi'. Nu am cum să uit acel casting pentru că a trebuit să îi dau o palmă soțului încă de la început. Nu îmi venea să cred că realmente trebuie să îi dau o palmă. Atunci, regizorul, Dragoș Buliga, mi-a zis că trebuie să îi dau una pe bune.

Ionuț (nr. Ionuț Ciocia, interpretul personajului Brânzoi) a fost un drăguț și mi-a zis că este în regulă, să dau. Iar la finalul castingului a fost adorabil că mi-au zis că trebuie să mă facă urâtă, asta apropo de diferența dintre personaj și cum arăt în viața reală. A fost o super provocare și mă bucur tare mult că ei au crezut atunci în mine', a mărturisit artista pentru EGO.ro.

„Rolul e în continuare o provocare'

De asemenea, Luminița Bucur a mărturisit că rolul pe care-l interpretează în pelicula de la PRO TV e și acum o provocare pentru ea, pentru că nu are deloc legătură cu ea, cea din realitate.

„Fiind treptat apariția, pentru mine a fost destul de interesant. Rolul este în continuare o provocare pentru că nu are legătură cu mine și a fost super provocator, iar faptul că ne recunosc oamenii pentru asta ne-am pregătit și încercăm să rămânem normali. Ne bucurăm foarte tare că proiectul nostru a prins și că le place oamenilor. E un sentiment plăcut că ne validează prin bucuria lor', a adăugat ea.

În cei 11 ani de filmări pentru serialul Las Fierbinți, Luminița Bucur s-a împrietenit atât cu colegii ei de platou, cât și cu localnicii din zona în care se filmează. Cu toate acestea, spre deosebire de ceilalți actori din peliculă, ea nu și-a făcut acasă stoc de zacuscă sau alte bunătăți, pentru că îi sunt asigurate de mama ei.

„Nu am borcane de zacuscă sau murături, dar pot să zic că am plecat de la filmări cu vinete pentru că erau deja coapte și le-am luat acasă să fac salată de vinete. Dar eu le am pe ale mamei, așa încât pe cele de acolo le las altora pentru că ale mamei sunt ale mamei. În schimb pot să spun că îmi fac cumpărături de acolo. Cumpăr ouă proaspete, roșii, salată și toate cele pentru că sunt bio', a explicat vedeta.

Se gândește să-și cumpere casă la țară

Serialul Las Fierbinți se filmează într-o localitate mică, situată pe lângă București. Asta o face pe artistă să retrăiască amintiri dragi din copilărie. În plus, o face să se gândească la ideea de a-și achiziționa, peste câțiva ani, o casă de vacanță la țară.

„Eu am trăit la țară, am copilărit la țară, așa că cumva sunt în mediul meu și undeva la un moment dat cred că mă bate gândul. Dar nu acum. Colega noastră Ecaterina Ladin și-a luat casă în Fierbinți. Poate, cine știe, peste câțiva ani o să zic că vreau și eu să mă mut. În momentul ăsta rămân în Capitală. Este în regulă naveta. E destul cât facem', a conchis Luminița Bucur.

Sursă foto: Instagram, Captură video, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton