Mădălin Ionescu a răbufnit după ce soția lui a fost jignită: ”Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă. Dudui isterice, lipsite de...”

 Calin Maria Bianca
.

Mădălin Ionescu a răbufnit după ce soția lui a fost jignită de mai mulți fani. Îndrăgitul prezentator TV nu a putut să mai accepte lipsa de bun simț pe care numeroși răutăcioși o arată atât la postările pe care le face el publice, dar mai ales la cele ale Cristinei Șișcanu. Revoltat, a ieșit în față cu o serie de replici dure la care nimeni nu se aștepta. Iată ce le-a spus celor care comentează la adresa partenerei sale de viață, dar și care a fost comentariul răutăcios care l-a indignat atât de tare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu se iubesc cu foc de mai mulți ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au grijă să întrețină fiorii iubirii. Zilnic petrec timp de calitate împreună și vorbesc despre cum le-a fost ziua. Printre poveștile frumoase însă, se mai strecoară și lucruri care i-au întristat, așa că nu ezită să vorbească despre ele.

siscanu-1siscanu-1

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt destul de activi în mediul online. Zilnic împărtășesc cu toți cei care-i urmăresc pe rețelele de socializare fel și fel de lucruri și momente din viața lor. Ei bine, recent, prezentatorului TV i-au atras atenția o serie de comentarii negative de la o postare făcută de soția lui. Bineînțeles, nu s-a oprit aici, și a continuat să citească!

Citește și: Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani. Ce surpriză i-a făcut Mădălin Ionescu:„Soțul mi-a adus…'

Citește și: Cum arată Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, la 25 de ani.Ce mesaj i-a transmis Cristina Șișcanu: „Te iubim”

Citește și: Cine este DOC de la Survivor 2023.Vlad Munteanu este căsătorit și are o fiică

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran:'M-a dat peste cap, mă doare tot corpul. Stau izolată'

Mădălin Ionescu a răbufnit după ce soția lui a fost jignită de mai mulți fani

Mădălin Ionescu citea cu adevărat mirat comentariile și nu-i venea a crede ceea ce vede. Numeroase femei o jigneau 'ca la ușa cortului' pe soția sa. Asta nu este tot. Și despre el se vorbea foarte urât, așa că nu a mai ezitat și a pus punctul pe 'i'. Acesta a dorit ca toți cei ce comtează urât la adresa lor să-i știe punctul lui de vedere, astfel că a făcut o postare pe Facebook referitoare la aceste jigniri pe care le-a tot văzut prin comentarii.

„M-am uitat peste comentariile unor femei la o postare de ieri a soției mele. În imagini apărem într-o piscină. Eu port o bluză specială pentru apă. Se pare că există un public numeros în țara asta care nu a aflat că există costume pentru apă. Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină.

Nu știi ce să faci în fața unei asemenea revărsări de puroi mental. Să plângi, să râzi… să accepți faptul că ignoranța, primitivismul bântuie ca un strigoi prin creierele unor analfabeți din România? Ce mă șochează de fiecare dată e faptul că dudui isterice, lipsite de orice fel de pregătire și de calități morale, își permit să emită tot felul de cretinisme pe post de adevăruri absolute.', a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Mădălin Ionescu: 'Prostia ține de când e lumea'

Mădălin Ionescu nu a putut să treacă cu vederea peste comentariile răutăcioase la adresa soției lui. Deși nimeni nu-l vedea genul de persoană care să facă o astfel de postare, este clar că ceea ce a citit l-a enervat la maximum. Nu doar despre femeile care au scris cuvinte jignitoare la adresa lui și a Cristinei Șișcanu a avut ceva de spus, ci și privind bărbații care au același 'obicei'.

'Bine… sunt și golani care au profitat de ocazie, manifestându-se în stilul consacrat pe Facebook. Prostia ține de când e lumea și pare să nu aibă sfârșit, știu că și răutatea care derivă din ea, dar să o dai în balamuc doar de la atât, e grav, grav de tot! Nu există țară în care haterii să fie mai hateri decât cei de la noi.
Motivele sunt mai întotdeauna imbecile și provin dintr-un primitivism major… Totul vine din frustrările personale uriașe: neîmpliniri amoroase, materiale, insuficiențe mentale! Cloaca pare să fie destul de mare și ruptura acestor grupuri de indivizi/ individe de civilizație… din ce în ce mai apăsătoare!
P.S. Apropos de 'cotoroanțe'. Nu generalizez. Mă refer la cele 20-30 de personaje foarte agresive și zgomotoase… Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De-aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații.',
a scris Mădălin Ionescu pe pagina personală de Facebook.

Mădălin Ionescu, un soț atent și iubitor

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu se bucură de un mariaj frumos, unde dragostea și respectul sunt cuvintele care pot descrie relața lor. Ambii sunt mereu atenți unul cu celălalt, iar asta au demonstrat-o de nenumărate ori. Chiar de ziua ei, frumoasa prezentatoare nu a ezitat și le-a povestit fanilor din mediul online cât de frumos a surprins-o partenerul ei de viață cu un buchet de trandafiri chiar la locul de muncă. Într-adevăr, mai rar astfel de gesturi într-o căsnicie, însă cei doi știu cum să întrețină flacăra iubirii.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton