Mădălin Ionescu, declarații surprinzătoare despre întoarcerea la Acces Direct: „Nu ar fi colegial să abordez problema astfel. Îmi pare rău…”

 Miniosu Alexandra
.

Mădălin Ionescu a făcut declarații surprinzătoare despre întoarcerea la Acces Direct. Soțul Cristinei Șișcanu a prezentat o bună perioadă emisiunea, în trecut, iar acum este moderată de Mirela Vaida. Prezentatorul TV a revenit la Antena după 15 ani și a dezvăluit recent ce l-a făcut să ia această decizie. Iată ce proiect găzduiește în prezent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Mădălin Ionescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV din țară. Mult timp, el a găzduit în trecut emisiunea Acces Direct, show moderat în prezent de Mirela Vaida. Acum, după 15 ani, soțul Cristinei Șișcanu a revenit la Antena, dar pentru un nou proiect, de care e foarte încântat.

madalin ionescu 1madalin ionescu 1

Mădălin Ionescu, unul dintre cei mai de succes moderatori TV din România a făcut istorie la cârma emisiunii Acces Direct. Totuși, acest subiect rămâne în continuare unul sensibil, pentru el, chiar și la mai bine de zece ani după ce a renunțat la proiect. Iată de ce!

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu îi critică dur pe bărbații care sunt infideli: „Nu ești mulțumit de viața cu partenera? Desparte-te!'. Prezentatorul TV mărturisește că nu și-ar putea înșela niciodată soția, pe Cristina Șișcanu

Citește și: Pepe și-a mutat fiicele la o altă școală privată din București: „Luptele și răbdarea de a primi o semnătură timp de un an și jumătate sunt dovada că…'. Cât plătește artistul pe lună

Citește și: Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișinescu, s-au împăcat: „Cea mai bună decizie. După o pauză, relația poate deveni mai bună ca niciodată”

Mădălin Ionescu, declarații surprinzătoare despre întoarcerea la Acces Direct

În prezent, Mădălin Ionescu găzduiește emisiunea „Viață fără filtru', la Antena Stars. Acesta a dezvăluit într-un interviu ce l-a făcut să accepte propunerea și cât de încântat e de proiect.

„Discuțiile au durat cam o lună și jumătate. Mi s-au propus mai multe formule de colaborare. La rândul meu, am mers pe ideea unui format de tip supermarket tv, propunere care a fost foarte agreată. Mi-a plăcut mult conducerea Antenei Stars, o echipă fresh, dinamică și cu un background profesional solid. La sfârșitul primăverii lucrurile erau destul de clare', a declarat Mădălin Ionescu pentru Ciao.ro.

Atunci când a fost întrebat în ce condiții s-ar întoarce să prezinte emisiunea Acces Direct și cum i se pare că a evoluat aceasta de-a lungul anilor, Mădălin Ionescu a răspuns astfel:

„Îmi pare rău, dar nu ar fi colegial să abordez problema astfel. Nu am urmărit evoluția din ultimii ani a show-ului. Din ce văd acum e axat pe o problematică socială, care e o nișă interesantă'.

Mădălin Ionescu a cunoscut-o pe Cristina Șișcanu când lucra la Acces Direct

Mădălin Ionescu trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de iubire alături de Cristina Șișcanu. A cunoscut-o chiar pe vremea când lucra la Acces Direct și erau colegi.

„Povestea noastră a început pe 12 aprilie 2010. Nu o să uit asta niciodată. Eram colegi de peste un an, dar în afara unei admirații reciproce nu se întâmplase nimic până atunci între noi din altă perspectivă decât cea profesională. În aceeași săptămână am invitat-o într-un city break. Vinerea, după ce am încheiat prezentarea emisiunii, am zburat către Viena. A doua zi ne-am trezit la micul dejun cu toată presa din România. La hotelul nostru urma să vină Putin în aceeași zi. Se ținea la Viena campionatul mondial de judo. Pe 18 sau pe 19 aprilie știrea ca eu și ea am putea forma un cuplu a apărut într-un cotidian și apoi în toate. Deci marele nostru secret' a durat câteva zile', a povestit el.

Mădălin Ionescu a mai povestit că el a făcut primul pas în relația cu soția lui, Cristina Șișcanu, și că el era singur deja de 3 luni, la acea vreme.

„Eu. Eram singur de trei luni. Locuiam cu fata mea cea mare Ștefania. Mă îndrăgostisem deja de Cristina, dar nu știam dacă să-i mărturisesc sau nu. Știam ca divorțul va ține mult, chiar dacă nu aveam nicio divergenta cu partea cealaltă. Pe atunci trebuia să treci prin tribunal o astfel de despărțire, cu atât mai mult cu cât erau și 2 minori la mijloc. Era absurd să aștept ani. Mi-am luat inima în dinți și i-am mărturisit. Deși știa că sunt singur… nu a fost sigură că intențiile mele sunt serioase, așa că a durat vreo lună și ceva „tatonarea„', a mai dezvăluit Mădălin Ionescu.

Sursă foto: facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton