Mădălin Ionescu o apără pe Cristina Șișcanu, după ce aceasta a fost ținta unui val de critici dure

.

O alegere vestimentară mai puțin inspirată a făcut-o pe soția lui Mădălin Ionescu țintă a unora dintre cele mai dure critici. Avizați și neavizați au pus-o la zid pe fosta jurnalistă, iar, acum, Mădălin Ionescu o apără pe Cristina Șișcanu și închide gura lumii. 

Cristina Șișcau și Mădălin Ionescu și-au înnoit jurămintele, în weekendul ce a trecut. Ceremonia, una restrânsă, a avut loc la biserică, iar Cristina a ales să poarte o vestimentație complet albă – probabil pentru  recrea momentul cununiei. Opțiunea vestimentară a Cristinei nu a fost pe placul tuturor. Unii dintre cei care au dezaprobat-o au sărit, însă, calul și au jignit-o pe soția lui Mădălin Ionescu. În replică, acesta a postat o filmare cu următorul mesaj:


„Vreau să fac niște precizări. Deci, de aici, de la a ți se părea nepotrivită o ținută și până la a trimite mesaje de ură înfiorătoare, scabroase, îngrozitoare, mi se pare o cale foarte lungă, care ține de registrul bolilor sufletești. Probabil că sunt oameni cărora povestea noastră de iubire le stă în gât. Probabil că sunt oameni nefericiți sau femei nefericite care și-ar dori ca noi să ne despărțim și ei să se simtă mai bine în lumea asta.
Dacă Cristina mi-a crescut copiii, dacă acești copii au rămas cu noi, dacă niciodată nu a ieșit vreun scandal pe tema asta, între mine și Cristina pe de o parte și o anumită persoană pe de altă parte, nu v-ați gândit că n-a fost nicio clipă vorba de o astfel de situație? În momentul în care a început relația cu Cristina eram absolut singur, stăteam în casă cu fata mea, cu Ștefania, trăiam deja de foarte mult timp singur și mi se pare absolut nefiresc ca după atâția ani să mai primesc astfel de mesaje…’, a afirmat Mădălin Ionescu.