Mădălina Craiu a rămas cu semne și cicatrici, în urma filmărilor pentru „Clanul”: „M-am lovit de două ori”

 Ifrim Georgiana
.

Mădălina Craiu face parte din distribuția serialului „Clanul', producție difuzată din toamna anului trecut pe ProTV. Actrița intepretează rolul Ilincăi Anghel, o jurnalistă de investigație și rudă cu cu personajul Tudor Achim. Recent, aceasta a făcut câteva dezvăluiri de pe platoul de filmare, mărturisind că s-a ales cu câteva semne, ca urmare a incidentelor suferite. Cunoscuta actriță ia în calcul varianta de a-și acoperi cicatricea cu un tatuaj, însă mai amână acest moment. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Craiu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară și a cucerit publicul prin rolurile jucate în producțiile „Umbre' sau „RUXX'. În prezent, aceasta face parte din distribuția serialului „Clanul', alături de actori precum George Mihăiță, Marian Olteanu, Denis Hanganu sau Carmen Tănase. Într-un interviu recent, Mădălina Craiu a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat pe parcursul filmărilor, însă a ținut să sublinieze că a găsit întotdeauna sprijin și înțelegere din partea producătorilor. În timpul unei secvențe, actrița s-a lovit și s-a ales cu câteva semne și o cicatrice la gât.

mad9mad9

Cunoscuta actriță a mai vorbit despre atmosfera din timpul filmărilor, dar și despre relația pe care o are cu Marian Olteanu. Aceasta a ținut să sublinieze că între ei există o colaborare strict profesională și nu crede neapărat în poveștile de dragoste născute pe platoul de filmare, așa cum se întâmplă la Hollywood.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Mădălina Craiu pentru a juca în Clanul. Actrița a studiat lumea interlopă: „Nu ne imaginăm cât este de prezentă în viața noastră' / EXCLUSIV

Citește și: Mădălina Craiu, alias Ilinca Anghel, dezvăluie cum e atmosfera la filmările pentru serialul Clanul: „Am văzut-o pe Carmen plângând până la cinci ore încontinuu' / EXCLUSIV

Citește și: Iana Novac, reacție după ce a fost acuzată că i-a luat locul Irinei Nicolae în trupa A.S.I.A: „Nu ne cunoaștem. Nu a fost nimic premeditat'

Citește și: Ștefan Bănică și-a anulat un concert din cauza problemelor de sănătate: 'Nu pot vorbi deloc. Mi-a afectat corzile vocale'

Mădălina Craiu s-a ales cu semne și cicatrici în timpul filmărilor pentru „Clanul'

Deși s-a ales cu câteva semne din timpul filmărilor pentru serialul difuzat pe ProTV, Mădălina Craiu a reușit să privească partea plină a paharului. Actrița spune că cicatricea dobândită în timpul unei secvențe pentru producția „Clanul' i-a completat personajul pe care îi joacă într-un alt proiect.

„Da. Îți mai amintești de secvența în care îmi punea tipul acela cuțitul în gât? M-am lovit de două ori atunci. M-am gândit, chiar m-am gândit. (n.r. să își facă un tatuaj). A fost foarte tare că după am mai avut un proiect în care se presupunea să fiu tot răpită și am folosit rana, adică dădea bine că eram rănită deja. Da, am dat cu mâna în peretele din spate când mă lua el, era foarte abraziv. Deci, da, m-am lovit la filmări', a spus aceasta, potrivit ego.ro.

„Cea mai grea parte este să ai toată ziua de filmare'

Mădălina Craiu a mărturisit că petrece foarte mult timp pe platoul de filmare, ceea ce poate fi destul de extenuant. În schimb, actrița recunoaște că producătorii serialului sunt înțelegători și prioritizează starea de sănătate a celor care fac parte din distribuție.

„Cea mai grea parte este să ai toată ziua de filmare, azi, mâine, poimâine, ceea ce presupune cam 13 ore de muncă pe zi. Este, într-adevăr, greu. Este și mai greu dacă nimerești secvențe grele din punct de vedere emoțional sau fizic, dacă ai mult de alergat sau trebuie să stăm într-un beci, unde este frig, praf. Când ai de stat 12 ore acolo, devine mai greu decât în condiții normale. E foarte drăguță producția, sunt destul de înțelegători. Dacă ne îmbolnăvim tare, fiecare își ia o zi, două, trei, cât este nevoie să stea să se refacă', a completat aceasta, potrivit sursei citate.

Ce relație există între Mădălina Craiu și Marian Olteanu

Când vine vorba despre relația cu Marian Olteanu, actrița a ținut să precizeze că între ei există doar o colaborare profesională și nimic mai mult. Mădălina Craiu nu este adepta poveștilor de dragoste născute pe platoul de filmare și a spus cum percepe un astfel de scenariu.

„Cred că o singură dată a încercat cineva să pună această întrebare pe care am deviat-o foarte repede. Faza cu această întrebare este că se întâmplă foarte rar. Mai auzi, așa, de povești de la Hollywood, care este foarte mare și mai există 3-4 povești. De fapt și de drept, nu prea se întâmplă pentru că te duci la muncă.

Dacă ne-am combina cu toți oamenii cu care lucrăm, ar fi destul de problematic. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată, deci la mine nu este cazul. Bănuiesc că se poate, normal. Cred că s-a încurcat și el în cuvinte acolo. (n.r. Marian Olteanu) Voia să zică că o iubește David pe Ilinca și i-a ieșit ceva cu partenera din serial, nu a mai înțeles nici el. Am zis bine, hai. Dar nu se întâmplă, este cât se poate de profesională relația, ăștia suntem', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton