Mădălina Crețan nu e pregătită să-și refacă viața, la aproape doi ani de la moartea lui Nosfe: „Sunt încă singură. Dacă mi-aș înlocui bărbatul...” / De ce nu vrea să facă parastas și cum se simte fiica lor

.

Pe 16 octombrie se împlinesc doi ani de când Nosfe, co-fondatorul Șatra Benz, s-a stins din viață. Mădălina Crețan, văduva artistului, încă se vindecă sufletește și spune că nu este pregătită să primească pe altcineva în viața ei. Și fiica lor, Iris, suferă de dorul tatălui și își exteriorizează sentimentele prim lacrimi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a încetat din viață pe 16 octombrie 2022. La doar 37 de ani, artistul a suferit un atac de cord, lăsând în urmă multă suferință. Mădălina Crețan, văduva acestuia, a rămas să aibă grijă singură de fiica lor, Iris, și a încercat să nu se lase doborâtă de această pierdere dureroasă.

mad13mad13

Citește și: Mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan, la un an de la moartea lui Nosfe: „Îmi pare rău că mai aveam să ne oferim și nu mai putem”

Citește și: „Nu m-am ocupat de înmormântare. A fost nevoie de calmante pentru mine în acele zile”. Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase la zece luni de la moartea lui Nosfe

Citește și: Accident grav în Paris: un mort și șase răniți, după ce o mașină a intrat cu mașina în terasa unei cafenele. Șoferul a fost prins și arestat

Citește și: Iosif Rotariu, mărturisiri dureroase la două luni de la pierderea soției. Fostul fotbalist respectă ultima dorință a Danei Rotariu: „Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. Mi-a spus înainte să moară să…”

Mădălina Crețan nu e pregătită să-și refacă viața, la aproape doi ani de la moartea lui Nosfe

Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe, încă se vindecă după dispariția subită a regretatului artist.

„Fizic, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt bine. Sufletește încă mă vindec, dacă pot să spun așa. Încă sunt în proces de acceptare și de reconstruire a vieții în varianta în care este ea în momentul de față', a povestit văduva artistului pentru spynews.ro.

Tânăra a dezvăluit că nu este încă pregătită să-și refacă viața: „Nici măcar nu este vorba despre asta, mie, oricum, nu-mi place să numesc această experiență tragedie. Eu privesc viața un pic diferit și atunci acest eveniment îl văd diferit. Dar uite, dacă tot am ajuns în acest punct, înțeleg că pe foarte multă lume roade… Sunt încă singură! Și nici măcar nu sunt aproape de punctul în care să mă gândesc să schimb ceva în direcția aceasta'.

„Îmi doresc să fiu fericită'

Înainte să-și reconstruiască viața, Mădălina Crețan spune că trebuie să-și găsească echilibrul interior.

„Am în plan să-mi reconstruiesc viața în sensul în care îmi doresc să fiu fericită și să-mi fie bine. Dar fericirea și binele trebuie să vină, în primul rând, din interiorul meu. Nu pot și nu este sănătos să mă gândesc că dacă aș căuta și mi-aș înlocui bărbatul cu altul, viața mea o să devină, dintr-o dată, perfectă și organizată. Eu trebuie să-mi echilibrez interiorul înainte de toate și nicidecum să caut în exterior', a mai spus aceasta pentru sursa citată anterior.

„Mai comunicăm prin diferite feluri'

La doi ani de la dispariția lui Nosfe, Mădălina Crețan spune că îl visează constant și simte că este încă prezent în viața ei, dar și a fiicei rezultate din povestea lor de dragoste.

„Într-un fel sau altul eu așa vreau să cred, că mai comunicăm prin diferite feluri. Fie că e vis, fie că sunt niște coincidențe la care cumva trebuie să fi prea orb pentru a le numi coincidențe și să nu accepți că ele, de fapt, sunt niște lucruri foarte strategic puse acolo. (…)

Nu mi se arată întotdeauna fizic, se întâmplă tot felul de lucruri. Uite, spre exemplu, acum câteva luni mi-am cumpărat un inel cu o anume formă, se numește floarea vieții. Și soția unuia dintre prietenii lui cei mai buni l-a visat și în visul ei erau și niște păpădii care seamănă foarte mult cu această floare a vieții, ea neștiind de inelul meu și de nimic. Și automat, pentru mine cel puțin, aia a fost o confirmare că el este, încă, prezent într-un fel sau altul în viețile noastre', a completat tânăra.

Cum se simte Iris, fiica Mădălinei și a lui Nosfe

Iris, fiica lui Nosfe, suferă de dorul tatălui ei și își exprimă sentimentele prin lacrimi. Mădălina Crețan e mândră că micuța își urmează pasiunea pentru gimnastică.

„Este bine, îi este dor de tatăl ei. Dar, din fericire, este în punctul în care poate să vocifereze acest dor, adică își exprimă sentimentele prin cuvinte sau prin lacrimi atunci când vin. Construiește foarte mult pe partea de gimnastică. A avut primul individual la care a luat locul 2, la un concurs internațional de gimnastică și dans acrobatic. Suntem bine așa cum putem să fim bine în contextul în care acum aproape doi ani universul nostru s-a destrămat într-un fel sau altul', a mai spus soția artistului.

De ce Mădălina Crețan nu vrea să-i facă parastas artistului

În toamnă, pe 16 octombrie, se împlinesc doi ani de la dispariția lui Nosfe. Mădălina Crețan e indecisă dacă va organiza un parastas, însă l-a omagiat cu alte ocazii.

„Nu m-am gândit, sincer, la asta. La fel cum nu m-am gândit nici anul trecut în perioada asta la ceva anume. Nu știu… eu sunt mai mult omul momentului. Și atunci când va veni ceva din mine cu privire la situația asta, mă organizez în consecință. Uite, spre exemplu, în acest an, pe 24 martie, de ziua lui, ne-am comportat ca o familie. Cu prietenii, ca și cum ziua aia încă este o zi de sărbătorit. Este ziua în care el a ales să vină pe pământul ăsta. Și am făcut un tort, ne-am strâns acasă… Dar nu a fost un party că nu suntem nebuni și nici nu am luat-o pe arătură. Dar am simțit nevoia ca acea zi de 24 martie să fie ca o zi de sărbătoare în viața noastră chiar dacă el, fizic, nu mai este cu noi. E ziua în care el s-a născut. Și mai degrabă simt să onorez acea zi, decât ziua în care el a plecat de pe pământ. Dar nu știu dacă voi face sau nu neapărat ceva în acest an', a mai spus Mădălina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton