Mădălina Crețan și fiica ei, Iris, merg împreună la terapie, la patru luni de la moartea lui Nosfe: „Am simțit cum îmi pune cineva o mână caldă pe umăr”

 Ifrim Georgiana
.

Mădălina Crețan și fiica ei, Iris, merg împreună la terapie. Au trecut patru luni de când rapperul Nosfe s-a stins din viață. Recent, soția acestuia a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața ei în ultima vreme, mărturisind că își dorește să ducă munca artistului mai departe. De asemenea, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' spune că merge la terapie cu fiica ei pentru a depăși mai ușor drama prin care a trecut. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie 2022, în urma unui infarct miocardic. La patru luni de la decesul fondatorului trupei Șatra Benz, Mădălina Crețan a făcut câteva declarații despre modul în care viața ei și a fiicei sale se ajustează la noul context. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' spune că încă îi simte prezența soțului ei și că nu poate depăși pierderea acestuia. De când a rămas văduvă, soția regretatului artist a apelat la ajutorul unui psiholog, iar la ședințe participă și fiica ei, Iris.

mad-9mad-9

Mădălina Crețan și fiica ei, Iris, merg împreună la terapie. Soția regretatului artist spune că își dorește să ducă mai departe arta compusă de Nosfe. Astfel, de Ziua Îndrăgostiților, va fi lansată una dintre peisele scrise de artist, în colaborare cu Liviu Teodorescu.

Citește și: 'Simțea că are un nod în capul pieptului'. Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe

Citește și: Florica Boboi, despre Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe: „O femeie sinceră și minunată”

Citește și: 'Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai' Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman i-a reproșat că nu și-a mai văzut copilul

Citește și: Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii' a pierdut o sarcină acum 4 luni: „Suntem puțin temători'

Mădălina Crețan și fiica ei, Iris, merg împreună la terapie

De când și-a pierdut soțul, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite' și fiica ei merg la terapie. Mădălina Crețan a recunoscut că îi vine greu să-i vorbească lui Iris despre moartea lui Nosfe, însă este de părere că ședințele la psiholog le va ajuta pe amândouă să depășească mai ușor această suferință.

„Copilul întreabă de Nosfe, da, de multe ori îmi zice 'unde e tati?'. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu, mergem la terapie împreună. Și este bine, doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră', a spus Mădălina Crețan, potrivit click.ro.

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum'

Mădălina Crețan spune că încă îi simte prezența regretatului ei soț. Aceasta a descris expriențele pe care le-a avut în utlima vreme și spune că i-ar fi simțit mâna lui Nosfe pe umărul ei.

„Relația dintre mine și Nosfe este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod… De exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu. Și am știut că este a lui. Plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine. Nu am cum să trec peste așa ceva', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu'

Soția lui Nosfe și-a propus să ducă mai departe munca artistului și să lanseze piesele compuse de acesta. Pe 14 februarie, va fi lansată piesa „Nemuritori', o colaborare între Nosfe și Liviu Teodorescu.

„Nu vreau să mă plâng că îmi este greu. Încerc să dau oamenilor doar pozitivitate, nu vreau să vorbesc despre necazurile mele. Acum sunt și cu studioul. Vreau să duc mai departe ce a lăsat soțul meu, piesele sale, totul în memoria lui, pentru că a muncit foarte mult Nosfe pentru asta.

Așa că pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, o să se lanseze melodia 'Nemuritorii' unde este Nosfe și Liviu Teodorescu, în colaborare. Cred că o să se regăsească multe persoane în acea melodie, o să vedeți', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton