Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Roma. Ce ținută a purtat pe covorul roșu

 Ifrim Georgiana
.

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Roma. În perioada 13-23 octombrie 2022, a avut loc cea de-a 17-a ediție a festivalului, fiind dedicată tinerei generații de cineaști. La premiera filmului „Era Ora', a fost prezentă și românca în vârstă de 35 de ani. Iată ce ținută a purtat aceasta pe covorul roșu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, Festivalul de Film de la Roma s-a desfășurat la Auditorium Parco della Musica, unde au fost prezentate principalele producţii şi unde a avut loc ceremonia de deschidere. „Alice nella Citta', o secţiune independentă şi paralelă a festivalului, a fost dedicată în special generaţiilor tinere şi s-a desfăşurat în acelaşi interval de timp cu evenimentul principal. La premiera filmului „Era Ora', realizat de regizorul Alessandro Aronadio, Mădălina Ghenea a avut o apariție spectaculoasă.

mada-1mada-1

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Roma. Pe rețelele de socializare, actrița a postat mai multe imagini din cadrul evenimentului. Aceasta a fost complimentată pentru ținuta aleasă și pentru rafinamentul de care a dat dovadă.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano.O apariție total neașteptată

Citește și: Cum și-a sărbătorit Mădălina Ghenea ziua de naștere.Actrița a împlinit 35 de ani

Citește și: Care sunt cele două pastile pe care Simona Halep le lua zilnic, înainte de scandalul de dopaj:”Neglijență din partea ei și a echipei este exclus”

Citește și: Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu:”Nu m-am pocăit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează”

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Festivalul de Film de la Roma

Sâmbătă, 22 octombrie, a avut loc premiera peliculei „Era Ora', în cadrul Festivalului de Film de la Roma. În acest context, Mădălina Ghenea a purtat o rochie roșie, semnată de Roberto Cavalli, cu un design de Fausto Puglisi.

Ținuta i-a pus în valoare talia de invidiat, datorită multiplelor decupaje de pe abdomen, coapsă și talie. Rochia a fost accesorizată cu bijuterii Damiani, un brand de lux cu care actrița colaborează de mai multă vreme.

Pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea a postat mai multe fotografii de la Festivalul de Film de la Roma. Imaginile au fost surprinse atât de la premiera filmului regizat de Alessandro Aronadio, cât și din camera sa de hotel.

„Ești superbă în orice ținută!'

Pe rețelele de socializare, actrița a fost complimentată pentru ținuta aleasă. Imaginile au strâns zeci de mii de aprecieri și de comentarii. Pe contul său de Instagram, Mădălina Ghenea este urmărită de peste un milion de persoane.

„Nu doar frumoasă! Unică!', „Cea mai frumoasă femeie de pe Pământ!', „O zeiță!', „Superbă…fără cuvinte!', „Pur și simplu uimitoare!', „Ești superbă în orice ținută! Atitudine și frumusețe!', „Tu faci planeta asta mai frumoasă', „Așa mi-o imaginez pe Lady in red a lui Chris De Burgh', „Fascinantă!', „Așa arată perfecțiunea!', „Sunt așa mândră când te văd, oltencuță superbă', „Ești ireală!', i-au scris fanii.

Mădălina Ghenea a participat și la Festivalul de Film de la Veneția, ediția cu numărul 79. Pe covorul roșu, aceasta a purtat rochie neagră din dantelă, elegantă și transparentă, cu spatele gol și cu crăpătură pe picior, creată de Ermanno Scervino, o casă de modă din Italia.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton