Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la petrecerea Oscar 2024. Ce ținută a purtat la evenimentul organizat de Elton Jhon

 Calin Maria Bianca
.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la petrecerea Oscar 2024. Nu mai este un secret pentru nimeni petrecerea celebră pe care Elton John o organizează anual în onoarea galei Premiilor Oscar. În calitate de gazdă a evenimentului său, Elton John invită toate vedetele mari, tocmai fiindcă are un scop bine definit: să strângă fonduri pentru bolnavii de HIV-SIDA și pentru cercetarea în acest domeniu, prin intermediul organizației sale de caritate. La petrecerea de anul acesta, nu doar Nadia Comăneci a participat, ci și Mădălina Ghenea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce au apărut primele imagini cu Nadia Comăneci de la petrecerea Oscar, organizată de Elton John, mulți s-au grăbit să tragă concluziile, precizând că a fost singura româncă care a participat. Ei bine însă, la petrecerea s-a numărat și Mădălina Ghenea, actrița și modelul care a cucerit prin apariția sa răvășitoare!

whatsapp-image-2024-03-13-at-10.11.50-2whatsapp-image-2024-03-13-at-10.11.50-2

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălina Ghenea: „Corpul meu are nevoie de o pauză”. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la petrecerea Oscar. „Zeiţa de la Montreal” s-a pozat cu actorul Danny DeVito: „A fost un eveniment măreţ!”

Citește și: De ce Andreea Tonciu și-a mutat fiica de la școala de stat la una privată: „Nu vreau să iasă vreo eminentă, acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte”

Citește și: „M-am gândit de mai multe ori la divorț”. Sanda Ladoși, despre tensiunile din căsnicia ei de 17 ani cu Ștefan Tache. Ce îi ține împreună

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la petrecerea Oscar

Așa cum ne-a obișnuit, Mădălina Ghenea nu a avut o ținută simplă sau pe care o poate purta oricine, ci a ieșit, din nou, în evidență cu rochia ei. Mai concret, vedeta a purtat o rochie nude, elegantă, cu o trenă lungă și aplicații strălucitoare, completată, bineînțeles, de un detaliu foarte sexy, și anume o crăpătură pe picior. Totuși, elementul surpriză al ținutei nu a fost doar crăpătura pe picior, ci și spatele complet gol, pe care actrița a vrut să-l scoată în evidență în fața fotografilor.

Ce-i drept, se bucură de o siluetă demnă de invidiat, bine pus la punct, mai ales că este model, astfel că nu este de mirare faptul că a purtat o rochie mulată pe corp, cu care a atras toate privirile celor din jur. De asemenea, a fost atentă la toate detaliile, de la coafura simplă și elegantă, la makeup-ul în nuanțe de nude și accesoriile discrete, în ton cu bijuteriile de pe rochie.

Donatella Versace, Sharon Stone și mulți alți invitați de marcă au fost prezenți

Mădălina Ghenea este profund recunoscătoare pentru faptul că a putut participa la petrecerea caritabilă Oscar, organizată de Elton John. Nu doar că a făcut o faptă bună prin intermediul aceste seri distractive și speciale, ci a și stat la masă cu numeroase nume celebre, precum Donatella Versace, Sharon Stone, Elizabeth Hurley, Zooey Deschanel, Patricia Arquette, Danny DeVito, Rhea Pearlman, Tim Allen, Alexis Bledel, Avril Lavigne sau Heidi Klum, potrivit Elle.

„Încântată să mă alătur pentru EJAFOSCARS în sprijinul unei cauze atât de importante.', este mesajul postat de Mădălina Ghenea în dreptul fotografiilor postate de la petrecerea Oscar 2024.

Reamintim faptul că și Nadia Comăneci a participat la celebra petrecerea caritabilă de la Los Angeles, unde și ea a atras privirile celor din jur. Gimnasta a ales să poarte o rochie neagră, transparentă în partea de jos, pe care a asortat-o cu o curea galbenă și cu un sacou, precum și cu sandale cu tocuri înalte, fiind în atenția tuturor.

Sursă foto: instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton