Mădălina Ghenea, fermecătoare la Cannes. Actriţa româncă a atras toate privirile pe covorul roşu

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Ghenea este nelipsită de la Festivalul de Film de la Cannes. Şi în acest an, cea considerată una dintre cele mai frumoase românce a avut o apariţie de senzaţie pe covorul roşu şi a atras toate privirile, dar mai ales bliţurile fotografilor veniţi din toată lumea pe Croazetă.

SGP Reference: ShootID=4558300 EventID=121497 Date=19/05/19SGP Reference: ShootID=4558300 EventID=121497 Date=19/05/19

La 30 de ani, Mădălina Ghenea arată impecabil, iar presa străină prezentă la Cannes a subliniat acest lucru. Mămică a unei fetiţe de doi ani, actriţa româncă a ales pentru ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes o salopetă albă, care i-a evidenţiat silueta fără cusur.

Pentru evenimentul din acest an, Mădălina a optat pentru două salopete, una de culoare mov şi alta albă, aceasta din urmă fiind prevăzută cu un corset care i-a evidenţiat bustul, dar şi pielea bronzată.

Şi în 2015, Mădălina a primit foarte multe review-uri pozitive de la criticii de modă, după ce a optat pentru o ţinută formată dintr-o ie, pantaloni negri şi o coafură foarte lejeră.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton