Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au fotografiat în ipostaze fierbinți / Cei doi n-au confirmat zvonurile că ar avea o relație

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Ghenea a fost văzută tot mai des în ultima vreme în compania tenismenului bulgar Grigor Dimitrov, considerat „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”. Presa internațională speculează de mult timp că cei doi sunt împreună, iar de curând, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au apărut în ipostaze fierbinți pe Instagram. Ulterior, au șters fotografiile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au publicat pe internet imagini incendiare, în care apăreau aproape dezbrăcați, fără a preciza dacă pozele fac parte dintr-o campanie publicitară sau țin de viața lor privată, având în vedere că toată presa speculează că ar forma un cuplu.

madalina-ghenea-si-bulgarul-dimitrovmadalina-ghenea-si-bulgarul-dimitrov

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov sunt împreună? S-au fotografiat în ipostaze fierbinți

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor'

„Cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”, Grigor Dimitrov, ar fi acum iubitul Mădălinei Ghenea, după ce în trecut s-a iubit cu alte câteva femei superbe, precum Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger.

Până de curând, se știa că Grigor Dimitrov formează un cuplu cu Lolita Osmanova, director executiv al revistei Luxury International Magazine, precum și ambasadoarea Monaco la Berlin Iglesias Art, fiica unui milionar rus.

Mădălina Ghenea a postat pe conturile sale de socializare o serie de fotografii cu tenismenul Grigor Dimitrov, însă la scurt timp le-a șters. Cei doi au postat imagini din intimitatea lor scriind în descriere „În curând'.

Zvonurile că cei doi ar forma un cuplu au început să apară după ce Mădălina Ghenea a fost văzută în tribune la mai multe meciuri ale sportivului.

Ea a fost văzută în tribune alături de echipa tenismenului la Turneul Masters de la Madrid, unde Dimitrov a jucat cu Carlos Alcaraz (Spania, 2 ATP) și a fost înfrânt. Apoi, el a participat și la un turneu de tenis la Roma. După meci, cei doi iubiți ar fi fost surprinși în timp ce luau masa, sportivul fiind foarte vesel, în ciuda faptului că a fost învins de Djokovic.

Mai mult decât atât, sportivul a postat pe rețelele de socializare o imagine în care Mădălina îi scria numele în farfurie, iar el a etichetat-o, scrie sportskeeda.com.

Citește și: Cum se înțelege Tudor Chirilă cu ceilalți antrenori de la Vocea României, în spatele camerelor: „Toată lumea știe că, atât timp cât suntem în platou…’ / EXCLUSIV

Citește și: ‘Noi nu suntem prieteni. Sunt singurii mei inamici. Mă feresc de ei ca de…’. Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Citește și: Andreea Berecleanu, în doliu, după ce bunica ei a murit: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață…'

Cine este Grigor Dimitrov, presupusul iubit al Mădălinei Ghenea

Grigor Dimitrov este un jucător de tenis profesionist din Bulgaria. Joacă tenis de la o vârstă fragedă și s-a făcut remarcat în acest sport ajungând pe locul 3 în clasamentul ATP. Este cel mai bine clasat bulgar din istorie și singurul campion din țara sa, câștigând 8 titluri, inclusiv ATP Masters 1000 Cincinnati 2017.

Provine dintr-o familie e sportivi, tatăl său fiind și cel care l-a antrenat în acest sport, în vreme ce mama lui a fost jucătoare de volei.

Grigor Dimitrov a fost poreclit „Baby Federer' la începuturile sale în circuit pentru lovitura de rever cu o singură mână. Cu toate acestea, bulgarul nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor și în ultima vreme nu a fost atât de productiv.

Fostul nr. 3 mondial a acumulat doar 12 victorii la nouă înfrângeri până acum în 2023, ultima înfrângere fiind suferită în fața lui Novak Djokovic, numărul 1 mondial, la actualul Open al Italiei, scrie a1.ro.

Până la 32 de ani, Dimitrov a strâns din tenis peste 15 milioane de dolari.

Ce spunea Maria Şarapova despre Grigor Dimitrov

Rusoaica Maria Şarapova, fost lider mondial al tenisului feminin, a vorbit despre relația ei cu Grigor Dimitrov în 2017, în autobiografia „Unstoppable'.

Au fost împreună timp de 3 ani, până în 2015. Șarapova a povestit cum a luat Dimitrov legătura cu ea, prin intermediul agentului ei. „Am căutat pe Google numele lui Grigor, pentru a-i afla vârsta. Era măcar legal? Douăzeci și unu. Cu greu. Dă-i adresa mea de e-mail', scrie ea.

Mădălina Ghenea „a învățat să-și păstreze viața privată cât mai intimă'

Mădălina Ghenea (35 de ani) a dezvăluit scurta aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, acum la Galatasaray. Invitată de curând la o emisiune mondenă, actrița de origine română nu a putut evita întrebările despre Zaniolo.

Ea a mărturisit cu ce a rămas de pe urma scurtei interacțiuni cu fotbalistul italian: 'Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil', a afirmat Ghenea, citată de Golssip.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton