Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară pe o plajă din Miami: „Ești cea mai sexy româncă!”

 Ifrim Georgiana
.

În vârstă de 35 de ani, Mădălina Ghenea se bucură de o carieră de succes în modelling și este considerată, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase românce. Pe rețelele de socializare, vedeta și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei fără cusur, fiind urmărită pe contul de Instagram de peste un milion de internauți. Nu demult, aceasta a avut parte de o ședință foto incendiară pe o plajă din Miami, iar imaginile au stârniit un val de reacții în mediul online. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De câțiva ani buni, Mădălina Ghenea locuiește în Italia, alături de fiica pe care o are din relația cu Matei Stratan, pe nume Charlotte. Datorită profesiei pe care o are, modelul internațional are diverse contracte, motiv pentru care călătorește în toate colțurile lumii. Recent, Mădălina Ghenea a fost implicată într-un proiect care s-a desfășurat în Miami, SUA, și a publicat mai multe fotografii incendiare pe contul personal de Instagram.

mad10mad10

Născută în Slatina, Mădălina Ghenea a câștigat la vârsta de 15 ani un concurs de modelling și a plecat în Italia, acolo unde a avut parte de o transformare din toate punctele de vedere. În anul 2011, aceasta și-a făcut debutul în actorie, atunci când a interpretat rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti'.

Citește și: Mădălina Ghenea a fost hărțuită de un bărbat vreme de șase ani: „Am fost foarte speriată. Nimeni nu merită un asemenea lucru…”

Citește și: Mădălina Ghenea a făcut atacuri de panică și a slăbit 5 kilograme după ce a fost jefuită: 'Am stat închisă în casă, încerc să-mi revin'

Citește și: Cum va fi vremea de Paște 2023. Se încălzește, dar nu vor lipsi ploile

Citește și: Elena Udrea a scăpat de acuzațiile din dosarul Hidroelectrica. Autoritățile îi vor confisca 3,4 milioane de euro

Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară pe o plajă din Miami

Pe contul de Instagram, Mădălina Ghenea a făcut publice câteva imagini din timpul unei ședințe foto desfășurate pe o plajă din Miami. Modelul internațional a purtat o ținută provocatoare, compusă dintr-un top negru decoltat, o fustă mini roșie și o pereche de teniși. Fotografiile au strâns zeci de mii de aprecieri, iar internauții au complimentat-o pe aceasta în secțiunea de comentarii.

„Ar trebui să joci în următorul Baywatch!', „Ești cea mai sexy româncă!', „Acele picioare!', „Așa frumusețe!', „Femeia perfectă! Sunt atât de mândră că ești româncă', „Nu s-a mai văzut o frumusețe ca tine de la Sofia Loren', „Cu așa fotografii nici nu mai e nevoie de cuvinte', „Perfecțiunea chiar există!', „Ești superbă! Meriți să joci în câteva filme. Variante ar fi: acțiune, horror și un serial foarte sexy, gen Baywatch!', „Nu ești de pe această planetă!', sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Mădălinei.

Cum se menține Mădălina Ghenea în formă

În vârstă de 35 de ani, Mădălina Ghenea este de o frumusețe răvășitoare și are o siluetă de invidiat. Actrița a recunoscut că nu are o dietă strictă, însă, din când în când, apelează la postul intermitent, o cură care o ajută să-și curețe organismul.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut', a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory.

Mădălina Ghenea locuiește cu fiica ei în Milano

De câțiva ani buni, Mădălina Ghenea este stabilită în Milano și locuiește cu fiica ei, Charlotte. Fetița a venit pe lume în anul 2017 și este rodul iubirii dintre modelul internațional și afaceristul Matei Stratan. În urmă cu ceva timp, actrița dezvăluia că primește o pensie alimentară de 1500 de euro pe lună de la tatăl fiicei sale.

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton