Madalina Manole s-a sinucis luand Furadan, o substanta extrem de toxica

 Revista VIVA
.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti care ancheteaza moartea Madalinei Manole sustine ca aceasta a ingerat in mod voluntar o substanta toxica', identificata  ca Furadan.

Madalian ManoleIata comunicatul Parchetului:

„In data de 14 iulie 2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost sesizat cu privire la faptul ca numita Mircea Magdalena (cunoscuta publicului drept Madalina Manole) a fost gasita decedata in locuinta sa din orasul Otopeni, str. Grivita.

La adresa mentionata s-a deplasat un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a efectuat cercetarea la fata locului impreuna cu lucratori de politie judiciara din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul Investigatii Criminale.

In urma primelor cercetari efectuate au rezultat indicii ca persoana in cauza a ingerat in mod voluntar o substanta toxica, justificandu-si gestul printr-un mesaj tip SMS.

In cauza s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale si a unor examene toxicologice, care urmeaza sa stabileasca in mod cert cauza si mecanismul mortii.

In prezent sunt audiate mai multe persoane cu privire la aspectele relevante ale cauzei”.

Madalina Manole a murit ieri, in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, langa ea fiind gasita o sticla cu Furadan, un insecticid extrem de toxic care o data ingerat provoaca moartea in cateva minute.

Vezi si:

Madalina Manole – Galerie foto

Madalina Manole – Imagini nepublicate realizate de VIVA! in martie 2010 in locuinta artistei

Amfitrion Madalina Manole

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton