Madonna are un nou iubit și au fost surprinși împreună în Portofino. Cine este Akeem Morris, mai tânăr decât artista cu 37 de ani, și cum s-au cunoscut

 Ifrim Georgiana
.

Madonna are un nou iubit și au fost surprinși împreună în timpul unei escapade romantice în Portofino. Akeem Morris, la brațul căruia s-a afișat artista, are 28 de ani și este un jucător de fotbal de origine jamaicană. Cei doi îndrăgostiți se află în Italia pentru a sărbători cea de-a 66-a aniversare a legendei muzicii pop, pe 16 august.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Legenda pop Madonna este cunoscută în întreaga lume, devenind în 1981 o senzație pe scena muzicală internațională. În ianuarie 2008 a fost desemnată cea mai bogată artistă de sex feminin din lume. Artista nu s-a temut niciodată să se manifeste liber, fie prin muzică, fie prin alegerile sentimentale.

maddddmadddd

Citește și: Loredana Groza, comparată cu Madonna, după apariția ei excentrică la un concert din București. A purtat o ținută extrem de sexy, similară cu cea a starului internațional

Citește și: Trauma prin care a trecut Mirela Vaida luni la rând după ce a fost atacată, în direct, cu un bolovan: „Am avut securitate și pază de corp non-stop. Cine mă vedea credea că sunt Madonna. Era o chestie extrem de grea și…'

Citește și: Lidia Buble, revedere emoționantă cu frații ei la nunta surorii lor, Lorena: „Aici, toți 11, de la mare la mic'. Imagini rare cu familia artistei

Citește și: Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă. Joacă împreună într-un spectacol: 'Și-a făcut loc în inima și mintea mea. Este momentul să continui visul…'

Madonna are un nou iubit și au fost surprinși împreună în Portofino

Zilele acestea, Madonna a fost surprinsă în Portofino, Italia, alături de iubitul mai tânăr cu 37 de ani. Cei doi au fost văzuți plimbându-se pe străzile pitorești, ținându-se tandru de mână și bucurându-se de atmosfera romantică a locului. Relaxați și îmbrăcați elegant, aceștia s-au lăsat purtați de frumusețea peisajului și de farmecul orașului.

Legenda muzicii pop l-a cunoscut pe iubitul mai tânăr în anul 2022, când au pozat împreună pentru coperta „Paper Magazine'. Relația a devenit oficială pe 4 iulie, moment în care Madonna a postat mai multe fotografii de cuplu pe rețelele de socializare.

Cei doi îndrăgostiți se află în Italia pentru cea de-a 66-a aniversare a artistei, pe 16 august. În fotografiile care îi surprind împreună, Madonna apare într-o rochie neagră, accesorizată cu un colier și multe brățări. Look-ul acesteia a fost completat cu mănuși din dantelă și ochelari de soare. După scurta plimbare, cei doi s-au bucurat de un prânz alături de prieteni.

Cine este Akeem Morris, noul iubit al Madonnei

Akeem Morris, noul iubit al Madonnei, are 28 de ani și este jucător de fotbal de origine jamaicană. Acesta a cucerit-o pe artistă în 2022, când au fost protagoniștii unui pictorial pentru „Paper Magazine'.

Cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună abia în luna iulie, când artista a publicat imagini cu ei îmbrățișați, aflându-se în New York. Anterior, Madonna a avut o scurtă relație cu Josh Popper, pe care l-a sărutat pe scenă, în decembrie 2023, în timpul turneului „Celebration'.

Trecutul amoros al Madonnei

Madonna a fost căsătorită cu Sean Penn și Guy Ritchie, iar după cele două divorțuri a avut numeroase aventuri cu Prince, J.F. Kennedy Jr., Warren Beatty, Dennis Rodman sau Carlos Leon, iar povestea de iubire a artistei continuă. În timp ce cariera ei muzicală a cunoscut un real succes, viața amoroasă a artistei a fost una agitată.

Deși a trecut prin multe relații eșuate, Madonna continuă să se bucure din plin de viață și alege să-și împartă banii, timpul și experina de viață alături de un bărbat care o face să se simtă tânără, modelul Andrew Darnell.

Sursa foto: Profimedia & Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton