Madonna, acuzată că și-a făcut implant fesier! Ce a răspuns artista (video)

.

La 60 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste ale lumii și, theoretic, nu mai are nimic de demonstrat. Tocmai de aceea, când a fost acuzată că și-a făcut implant fesier, Madonna a răspuns în stilul propriu…

Madonna și fiul ei David, în imaginea devenită virală. Artista a fost acuzată că a exagerat cu implantul fesier.


Dacă în noaptea de Anul Nou cei mai mulți dintre noi își propun să se lase de fumat, să meargă la sală sau să-și schimbe jobul, iată că Madonna, o nonconformistă, se pare că a decis să intre în 2019 cu un posterior nou. Cel puțin așa reiese dintr-un filmuleț care s-a viralizat pe internet și care o înfățișează pe artistă cu un nou look… Unul care ar face-o pe Kim Kardashian să pălească de invidie. Iar asta, pentru că partea dorsală a Madonnei pare să se fi dublat, dacă nu triplat, în cazul în care a ales o asemenea procedură rezultatul fiind cel puțin dezastruos.


Pe 31 decembrie, cei care au fost prezenți în barul gay unde Madonna a performat alături de fiul ei David, în vârstă de 13 ani, au rămas interziși în momentul în care artista și-a făcut apariția și, cu siguranță, puțini sunt cei care își amintesc ce au cântat cei doi, fiindcă era imposibil să-și dezlipească privirea de noua achiziție a Madonnei…

Lăsați-o pe Madonna în pace!’

În timp ce unii dintre au concluzionat că artista trebuie că purta pampers pentru adulți, alții au spus că în sfârșit Kim Kardashian, Nicki Minaj au concurență. ‘Iat-o pe Kim din nou, dar cu 30 de ani mai bătrână!’; Arată ca cineva care și-a făcut implant de pe Craigslist.’; Eu cred că are la spate un portofel burdușit cu bani’ – sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.


În același timp însă, alții i-au luat apărarea: ‘Lăsați-o pe Madonna în pace! Cu toții vom fi bătrâni într-o zi… A făcut bani și le-a oferit o viață grozavă unor copii care altfel ar fi trait în sărăcie sau ar fi fost morți deja dacă nu era ea! Poate face tot ceea ce vrea, este o mare umanitaristă!


Madonna a fost întotdeauna o nonconformistă. Aici, la Premiile Grammy din 2015, pe când posteriorul ei nu suferise modificări.

Sunt îndreptățită să iau decizii cu privire la corpul meu!’

Așa cum era de așteptat, Madonna nu s-a arătat prea deranjată de comentariile răutăcioase din social media, dar le-a dat totuși replica celor care au atacat-o, fără să infirme însă faptul că și-ar fi făcut o intervenție estetică: „Nu caut cu disperare aprobarea nimănui… și consider că sunt îndreptățită să iau decizii cu privire la corpul meu, la fel ca toată lumea’, a fost răspunsul ironic al Madonnei.


Pe scurt, artista le-a sugerat detractorilor ei să-și vadă de treaba lor. Până la urmă, așa cum a subliniat și ea în discursul de Anul Nou, altceva este important: „Dacă ne facem cu adevărat timp să ne cunoaștem unii pe alții, vom descoperi că sângele nostru are aceeași culoare. Haideți să ne amintim cine și ce suntem și pentru ce luptăm – pentru noi și unii pentru alții’.

Foto: Instagram