Madonna, fotografie rară cu cei șase copii. Au sărbătorit în Italia cea de-a 66-a aniversare a artistei: „La dolce vita” / Și Akeem Morris, iubitul cu 37 de ani mai tânăr, a fost prezent

 Ifrim Georgiana
.

Pe 16 august, Madonna a împlinit 66 de ani și a sărbătorit în Italia. Cei șase copii au însoțit-o în Europa și s-au fotografiat împreună la petrecerea aniversară, o raritate având în vedete programul haotic al artistei. Și iubitul ei mai tânăr, Akeem Morris, a fost prezent la eveniment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Madonna a ales să-și sărbătorească cea de-a 66-a aniversare în Italia, înconjurată de cei dragi. „Regina muzicii pop' este adepta petrecerilor extravagante, dar anul acesta s-a celebrat într-un decor mai intim, punând accent pe momentele petrecute alături de familie. Imaginile o surprind cu cei șase copii ai săi și iubitul mai tinerel, la brațul căruia s-a afișat și săptămâna trecută, în Portofino.

mad9mad9

Citește și: Madonna are un nou iubit și au fost surprinși împreună în Portofino. Cine este Akeem Morris, mai tânăr decât artista cu 37 de ani, și cum s-au cunoscut

Citește și: Loredana Groza, comparată cu Madonna, după apariția ei excentrică la un concert din București. A purtat o ținută extrem de sexy, similară cu cea a starului internațional

Citește și: Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai! Cântăreața a început să se drogheze la 18 ani: „Cred că tot răul din viața mea trebuie să îl spun, să nu treacă nimeni prin așa ceva”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Madonna, fotografie rară cu cei șase copii

Petrecerea aniversară a Madonnei s-a desfășurat la Teatro Grande (Brescia, Italia), în aer liber. Prietenii apropiați ai artistei au luat parte la cina fastuoasă – Steve Klein, James Vu Anh Pham, Daniele Sibilli, James Vu Anh Pham, Luigi Murenu și Iango Henzi. Și iubitul mai tânăr, Akeem Morris, a fost surprins alături de ei.

La aniversarea de 66 ani, „Regina muzicii pop' a fost încunjurată de toți cei șase copii ai săi, un moment rar și prețios. În fotografiile de pe contul ei de socializare, diva apare alături de Lourdes (26 ani), Rocco (24 ani), David (18 ani), Mercy James (18 ani) și gemenele Stella și Estere (11 ani).

Artista a schimbat mai multe ținute pe parcursul petrecerii. Una dintre acestea este compusă dintr-o rochie albă din dantelă, bustieră neagră și un colier masiv în jurul gâtului. În alte fotografii, Madonna apare într-o rochie din satin, cu elemente florale și mănuși. „La dolce vita', este mesajul care apare în dreptul postării.

Madonna l-a sărbătorit pe fiul ei

„Regina muzicii pop' nu este singura care s-a sărbătorit, căci a organizat o petrecere și pentru fiul ei. Rocco, băiatul pe care îl are cu Guy Ritchie, a împlinit 24 de ani pe 11 august.

Pentru că se află în Italia, sărbătoritul a fost răsfățat cu o specialitate locală – un imens tiramisu.

„LA MULȚI ANI ROCCO — Drumul lung și întortocheat prin toate stările și încarnările tale a fost tumultuos și plin de surprize. Dar curiozitatea ta și sufletul artistic a fost lipiciul care ne-a ținut împreună. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru artă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine. Suntem împreună de multe vieți. Te iubesc pentru eternitate', a scris Madonna într-o postare separată.

Madonna are un nou iubit cu 37 de ani mai tânăr decât ea

Săptămâna trecută, Madonna s-a afișat cu noul iubit pe străzile din Portofino. Akeem Morris, la brațul căruia s-a afișat artista, are 28 de ani și este un jucător de fotbal de origine jamaicană.

Acesta a cucerit-o pe artistă în 2022, când au fost protagoniștii unui pictorial pentru „Paper Magazine’. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună abia în luna iulie, când artista a publicat imagini cu ei îmbrățișați, aflându-se în New York. Anterior, Madonna a avut o scurtă relație cu Josh Popper, pe care l-a sărutat pe scenă, în decembrie 2023, în timpul turneului „Celebration’.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton