Madonna vine in Romania

 Revista VIVA
.

MadonnaDesi multi considerau ca sunt mici sansele ca Madonna sa vina in Romania, iata ca artista a inclus si Romania pe lista tarilor in care va sustine turneul „Sticky and Sweet' ce promoveaza cel mai recent album al ei, „Hard Candy', potrivit BBC News Online.

Diva muzici pop va mai canta si in Serbia, Rusia, Bulgaria sau Ungaria, fiind pentru prima data cand isi extinde un turneu. „Sunt nerabdatoare sa reincep tuneul, sa vizitez locuri in care nu am mai fost si sa ma intorc in altele pe care le iubesc.'

Toate spectacolele vor fi deschise de DJ-ul Paul Oakenfold, Madonna urmand sa cante la Milano, Barcelona, Munchen, dar si la Londra, Madrid, Copenhaga, Praga sau Varsovia.

Data concertului din Romania nu a fost inca facuta publica, insa show-urile din Europa de Est sunt programate in luna august.

Turneul „Sticky and Sweet' a inceput la Cardiff, in august 2008, iar ultimul concert l-a sustinut in decembrie, la Sao Paolo si a fost turneul cu cele mai mari incasari ale unui artist solo, atingand 281,6 milioane de dolari.

Foto: www.hepta.ro

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton