Maia Morgenstern, despre poveștile de dragoste trăite până la 62 de ani: "M-au modelat, mi-au adus bucurie și tristețe". Actrița a fost căsătorită de două ori și s-a împăcat cu primul soț, la 21 de ani de la divorț

 Dumba Gabriela
.

Maia Morgenstern consideră că în viață iubim de mai multe ori și ea este recunoscătoare fiecărei povești de dragoste trăite pentru că „au modelat-o, i-au adus tristețe și bucurie”. Actrița, în vârstă de 62 de ani acum, a fost căsătorită de două ori și are trei copii superbi, însă regretul cel mai mare este că a pus cariera pe primul loc și nu familia.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Maia Morgenstern a simțit fiorii iubirii la 21 de ani, când s-a îndrăgostit nebunește de colegul ei de facultate, Claudiu Istodor. Potrivit spuselor sale, aceasta şi soţul ei s-au îndrăgostit la prima vedere, motiv pentru care au făcut pasul cel mare la numai un an de relaţie. În 2012, însă, au mers pe drumuri separate, dar 21 de ani mai târziu s-au redescoperit.

4900649006

Cine au fost bărbații cu care a fost căsătorită Maia Morgenstern

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Maia Morgenstern și-a deschis sufletul și a vorbit despre poveștile de iubire din viața sa. Actrița susține că este recunoscătoare pentru fiecare poveste de dragoste pe care a avut-o, chiar dacă aceasta s-a terminat și i-a provocat la un moment dat tristețe.

Am avut povești de dragoste frumoase în viața mea. Am enorm de mult respect și recunoștință față de fiecare poveste de dragoste a vieții mele. Aceste povești m-au modelat, mi-au adus bucurie și tristețe, au sculptat în mine încă o fațetă. Sunt profund recunoscătoare fiecărei amintiri. Aș fi nedreaptă față de cineva sau față de altcineva. Eu nu cred că există o singură iubire în viață', a spus Maia Morgenstern.  

Actorul Claudiu Istodor a fost primul soț al Maiei Morgenstern. Aceștia s-au căsătorit și au devenit părinți chiar în timpul facultății. În cei 16 ani de căsnicie, l-au adus pe lume pe Tudor Istodor, de asemenea actor.

La mai puțin de un an de la divorțul de Claudiu Istodor, Maia Morgenstern s-a căsătorit cu neurochirurgul Dumitru Băltățeanu. Cei doi au fost 14 ani împreună și au divorțat în 2015. Medicul Băltățeanu este bărbatul de care actrița s-a îndrăgostit, în timpul unui turneu în Franța, la Marsilia și au devenit părinții a două fete, Isadora Ana și Eva Lea Cabiria.

„Când ne-am cunoscut, a fost atâta comunicare între noi, atâta nevoie unul de celălalt… Ne-a fost sete unul de altul', declara Maia la un moment dat, pentru Revista Tango / Marea Dragoste.

Despre motivele divorțului vorbea chiar Maia Morgenstern acum câțiva ani. 'Bineînțeles că sunt niște conflicte teribile între noi, mai ales că eu sunt geloasă și pe meseria lui! Sunt geloasă în general! Mă întreb întruna: acum unde o fi? Că ba-i de gardă, ba una, ba alta! Sunt geloasă și pe aerul pe care-l respiră bărbatul meu, mă sufoc! Păi adică ce? Eu sunt singura proastă care-l vede pe ăsta frumos, bun și nobil? Nuuu… Îl văd și altele! Și pe stradă mai e cum mai e, dar când îl vezi la spital, în mediul lui, pe care-l iubește, e un titan! E cât un bloc! Cât Intercontinentalul e', a spus actrița.

La 21 de ani de la separarea de Claudiu Istodor, povestea lor de dragoste s-a reaprins, iar cei doi actori au revenit la gânduri mai bune unul pentru celălalt. Mai mult decât atât, perioada de izolare din pandemie şi-au petrecut-o împreună, iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată.

Citește și: De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanța din Japonia. Dana Rogoz a reacționat: „Exact așa am simțit și noi!’

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…'. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Maia Morgenstern a pus pe primul loc cariera, în detrimentul familiei

Acum ceva timp, Maia Morgenstern a explicat care sunt caracteristicile unei mame bune în perspectiva sa, dezvăluind că, din punctul său de vedere, ea nu a fost o mamă bună pentru copiii săi și nici o fiică bună pentru părinții ei.

Dacă vorbim de copii și de condiția de a fi părinte, de a fi mamă, e clar și știu și nu îmi e ușor să știu lucrul ăsta, dar nu cred că poate fi schimbat ceva.O mamă bună trebuie să fie atentă la nevoile copilului, să îl înțeleagă. N-am fost o fiică bună, n-am fost o mamă bună, e adevărat.

De ce? Destul timp nu am acordat familiei mele, părinților mei, copiilor mei. Spuneam poate că în timp s-ar mai putea. Am ales, am decis să acord profesiei mele, existenței mele profesionale cea mai mare parte a timpului și a energiei mele. Timpul e limitat. O zi tot 24 de ore are', a declarat Maia Morgenstern în cadrul podcastului „Crăciun tot anul'.

Actrița a dezvăluit că în familia sa mama era cea care aducea bani acasă, în timp ce tatăl său s-a ocupat îndeaproape de creșterea și educația actriței, care la rândul său avea o relație specială cu tatăl său.

Mama muncea extraordinar de mult, pentru că era cea care susținea din punct de vedere financiar familia. Mama avea serviciu. Tata stătea acasă și mă creștea pe mine. Tata traducea când și când, nu era un venit fix. Când se nimerea, când era solicitat, când și când. Tata a fost dat afară. El a fost asistent universitar la catedra de matematici a Universității din București și vorbea deschis, în anii `50, despre ceea ce i se părea a însemna derapaje, greșeli, nereguli', a povestit Maia Morgenstern.

Tatăl actriței a fost atât un părinte iubitor și grijuliu, cât și un bunic extrem de răbdător. Miorlăia Isadora, iar tata avea cu ea o răbdare infinită. Probabil reminiscențe din perioada în care umbla cu lingurița după mine în parc', a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton