Mama Antoniei a fost surprinsă călătorind cu tramvaiul, într-o zi caniculară. Denise Iacobescu e o femeie superbă și arată impecabil la 56 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Pe lângă talentul muzical, Antonia este considerată una dintre cele mai fumoase femei din România. Mulți spun că frumusețea a moștenit-o de la mama ei, Denise Iacobescu, care pare să-i fie soră. La 56 de ani, mama artistei arată incredibil, menținându-se într-o formă fizică de invidiat. Zilele trecute, a fost surprinsă călătorind cu tramvaiul, în ciuda vremii caniculare. Iată ipostaza în care a fost fotografiată Denise Iacobescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Antonia este una dintre cele mai talentate artiste de la noi din țară, iar calitățile ei fizice au clasat-o în topul celor mai frumoase femei din lume. Mulți au remarcat asemănătarea izbitoare dintre artistă și mama ei, semn că frumusețea se moștenește în familia lor. La 56 de ani, Denise Iacobescu se menține într-o formă impecabilă și este un etalon de elegață și rafinament, după cum se observă în imaginile publicate pe rețelele de socializare.

den9den9

Citește și: Ce surpriză a primit Antonia de la mama ei, Denise Iacobescu, în direct: „E genul de persoană care…'

Citește și: Așa fiică, așa mamă! Denise Iacobescu este extrem de sexy la 53 de ani. Care sunt secretele mamei Antoniei pentru o formă fizică de invidiat

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan a terminat studiile la UNATC: „Actriță cu diplomă'. Cum s-a îmbrăcat la festivitatea de absolvire

Citește și: De ce a înșelat-o Jorge pe soția lui și cum a fost prins: „E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare”

Mama Antoniei a fost surprinsă călătorind cu tramvaiul, într-o zi caniculară

De curând, Denise Iacobescu a fost surprinsă călătorind cu tramvaiul, în pofita temperaturilor arzătoare, semn că are un stil de viață normal, firesc, în Capitală. În imaginile realizate de paparazzi Mediaflux.ro, mama Antoniei a optat pentru o ținută lejeră, compusă dintr-o fustă albă și o cămașă vaporoasă. Ținuta a fost accesorizată cu o pălărie, sandale și o pereche de ochelari, așa cum recomandă specialiștii pentru a ne proteja în zilele caniculare.

După o scurtă plimbare pe străzile Bucureștiului, Denise Iacobescu a urcat fără grabă în mijlocul de transport, și-a validat abonemntul, apoi a ocupat un loc lângă geam. La 56 de ani, mama celebrei artistei nu-și arată deloc vârsta, ba chiar a declarat, în urmă cu ceva timp, că nu a intrat niciodată în cabinetul medicului estetician.

Denise Iacobescu a fost cosmeticiană și i-a transmis Antoniei secretele frumuseții ei: „Mama m-a învățat ca de fiecare dată să mă demachiez, indiferent cât aș fi de obosită, să beau multă apă și să folosesc tot timpul cremă hidratantă'.

Ce secrete de frumusețe are Denise Iacobescu

În urmă cu ceva timp, Denise Iacobescu dezvăluia secretele frumuseții sale. Deși mulți au crezut că imaginea ei a suferit îmbunătățiri în cabinetul medicului estetician, mama Antoniei susține că nu are niciun fel de intervenții. În schimb, a acordat dintotdeauna o atenție deosebită tenului ei și poartă ochelari de soare pentru a evita apariția ridurilor de expresie.

„Până acum, nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani, am descoperit cremele şi produsele pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană', a spus Denise Iacobescu, într-un interviu pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton